Samo nek' je zdravlja...

Cetinski progovorio o zdravstvenom stanju supruge: ''Imala je moždani, ali sada je dobro''

Tony Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Foto: PR) Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) +0 Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Galerija

Tony Cetinski za srpski Blic je ispričao kako su on i njegova supruga Dubravka nakon što je ona nedavno završila u bolnici.

Tony Cetinski održao je koncert na prepunom beogradskom stadionu Tašmajdanu i publici priuštio vrhunsku svirku koja je trajala tri sata.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Pjevač je koncert posvetio supruzi Dubravki koja je nedavno završila u bolnici. Koncertu nije mogla prisustvovati, ali je slušala koncert iz obližnjeg hotela.

''Supruga mi je imala moždani udar, ali sada je dobro. Nažalost, nije mogla prisustvovati samom koncertu zbog buke i rasvjete, ali je kroz otvoren prozor u hotelu slušala sve'', rekao je Tony za Blic.

Dubravka se nakon što je završila u bolnici zahvalilu Tonyju na društvenim mrežama i poručila mu da su sada 1:1. Glazbenik je za Blic otkrio što ta izjava točno znači.

''To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene cijelo vrijeme, prošla je sa mnom cijeli proces i na neki mi način spasila život'', objasnio je Tony i dodao da su sada oboje odlično.

''Samo neka je zdravlja, za ostalo ćemo lako'', zaključio je.

 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene