Tony Cetinski za srpski Blic je ispričao kako su on i njegova supruga Dubravka nakon što je ona nedavno završila u bolnici.

Galerija


Tony Cetinski održao je koncert na prepunom beogradskom stadionu Tašmajdanu i publici priuštio vrhunsku svirku koja je trajala tri sata.

Vezani članci Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Supruga Tonyja Cetinskog završila u bolnici: "Hvala Tony što si mi spasio život. Sada smo 1:1" Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Cetinski komentirao ovogodišnjeg pobjednika Dore i otvoreno progovorio o vjeri koja mu je važnija nego ikad

Pjevač je koncert posvetio supruzi Dubravki koja je nedavno završila u bolnici. Koncertu nije mogla prisustvovati, ali je slušala koncert iz obližnjeg hotela.

''Supruga mi je imala moždani udar, ali sada je dobro. Nažalost, nije mogla prisustvovati samom koncertu zbog buke i rasvjete, ali je kroz otvoren prozor u hotelu slušala sve'', rekao je Tony za Blic.

Dubravka se nakon što je završila u bolnici zahvalilu Tonyju na društvenim mrežama i poručila mu da su sada 1:1. Glazbenik je za Blic otkrio što ta izjava točno znači.

''To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene cijelo vrijeme, prošla je sa mnom cijeli proces i na neki mi način spasila život'', objasnio je Tony i dodao da su sada oboje odlično.

''Samo neka je zdravlja, za ostalo ćemo lako'', zaključio je.

 

Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!