Sve za mamu

Emotivna objava Tonyja Cetinskog rastopit će i najtvrđa srca: "Točno osjećam koliko ju voliš..."

Tony Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Foto: PR) Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Tony Cetinski (Foto: PR) +0 Tony Cetinski (Foto: PR) Galerija

Pjevač Tony Cetinski raznježio je fanove svojom najnovijom objavom na Instagramu.

Slavni domaći pjevač Tony Cetinski društvene mreže obično koristi ne bi li promovirao svoje nastupe i koncerte, a sada je oduševio vjerne pratitelje objavom malo drukčijeg stila. 

Pogledaj i ovo Borna i Bruna Ćorić (Foto: Instagram) Jako su bliski Borna Ćorić čestitao rođendan zanosnoj sestri Bruni, koja i bez šminke izgleda besprijekorno

Naime, pjevač je na Instagramu posvetio jednu objavu svojoj majci Vinki, i to povodom njezina rođendana, a ono što je napisao dirnulo je mnoge. 

"Niti jedan poklon majci neće biti dovoljno dobar kao onaj koji je ona nama dala - ŽIVOT. Majčino srce je sinovljevo najljepše mjesto, pa čak ako smo već i sjedokosi. Svatko u svijetu ima jedno takvo srce. Majka. Draga mama, sretan ti rođendan", napisao je Tony.

U komentarima se javio i njegov brat Matteo, koji je ostavio emotikon srca, a čestitkama se pridružila i Nina Badrić, koja je poručila: "Sretan rođendan mami od srca."

Fanovi su se također pridružili u slanju lijepih želja, ali i pohvalili Tonyja.

"Sretan rođendan mami, a tebi poklon što ovako javno pokazuješ ljudima, a istodobno i učiš mlade ljude osnovnih životnih postulata", bili su neki od komentara.

"Dragi Toni, točno znam i osjećam koliko ju voliš, zato što ih imam 3 i jako su vezani za mene... Majka ti je🌹❤️ prekrasna žena, osjeti se njezina ljubav i dobrota jer prosto sija iz nje. Neka ti je živa i zdrava još 100 godina", poručila je jedna posebno dirnuta obožavateljica našem pjevaču. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niti jedan poklon majci neće biti dovoljno dobar kao onaj kojeg je ona nama dala - ŽIVOT. Majčino srce je sinovljevo najljepše mjesto , pa čak ako smo već i sjedokosi. Svatko u svijetu ima samo jedno jedino takvo srce. Majka ❤️ DRAGA MAMA SRETAN TI ROĐENDAN❤️😘

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) +6 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Rakitićeva zanosna supruga pozirala u ultrakratkoj suknji i pokazala noge: "Ti si kraljica ljepote"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene