Spontani trenutak!

Tony Cetinski objavio video s ocem Mirkom pa dirnuo obožavatelje: "Jesi me iznenadio, ali nekako sam se snašao"

In Magazin: Tony Cetinski - 5 In Magazin: Tony Cetinski - 5 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski - 5 Dubravka i Tony Cetinski - 4 Dubravka i Tony Cetinski - 3 Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Toni Cetinski Galerija

Tony Cetinski je na Instagramu objavio video s vjenčanja na kojem mu je zapjevao i otac Mirko Cetinski.

Tony i Dubravka Cetinski vjenčali su se i crkveno proteklog vikenda u Opatiji, a pjevač je na svom profilu na Instagramu podijelio dio svečane ceremonije, pa obožavatelje posebno dirnuo videom u kojem je zapjevao njegov otac Mirko.

Pogledaj i ovo Matteo Cetinski Nalikuju si dosta! Brat našeg popularnog pjevača uhvaćen u rijetkom izlasku, zadnjih godina ga nismo viđali, a za ovo pojavljivanje je imao i poseban razlog!

Mirko je otpjevao pjesmu "O Sole Mio", a Mirko mu je izrazio zahvalnost što je na taj način uveličao njegov i Dubravkin dan.

"Otac i sin. Dragi tata hvala ti na ovom spontanom i jednostavnom trenutku na dugo sjećanje. Jesi me iznenadio, ali nekako sam se snašao. Hvala ti tata", napisao je Tony uz objavljeni video u kojem je i sam zapjevao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Oduševljenje Mirkovom gestom nisu krili ni Tonyjevi obožavatelji.

"Eto, na koga si", "Čudovito", "Kako divno, dragi Tony", "Prelijepo", "Veliki pozdrav tati", "Prekrasni ste", "Bravo za oca i sina", "Čarobni ste", "Fenomenalni", "Kraljevi", "Melem za dušu", "Bravo za dva maestra", "Fantazija", "Divno, ma predivno", "Koji glas, wow", poručili su mu u komentarima.

Tony i Dubravka vjenčali su se početkom 2014. godine u Las Vegasu, a sada su zavjete odlučili izmijeniti i u crkvi. Dubravka je odabrala elegantnu strukiranu vjenčanicu bez rukava s otvorenim leđima, a Tony je nosio klasično crno odijelo s bijelom košuljom i leptir mašnom.

Kada su se vjenčali u Vegasu, Tony je također nosio crno odijelo, ali ga je upotpunio šeširom s cilindrom, a Dubravka je imala čipkastu vjenčanicu s izrezom na dekolteu. Kako su tada izgledali, pogledajte u našoj galeriji, a zanimljivo je i da im je kum bio imitator Elvisa Presleya.

Pjevač je nedavno u 53. godini postao djed, nakon što je njegov sin Christian Cetinski sa suprugom Ninom dobio kći Elenu. Tony je dobio sina Christina u srpnju 1997. godine s bivšom suprugom Antonelom Butigan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene