Povodom desete obljetnice smrti Tony Cetinski prisjetio se svog velikog prijatelja Toše Proeskog.

Galerija


Već je deset godina prošlo otkako je svijet ostao bez čovjeka anđeoskog lica i glasa - Toše Proeskog. Dva dana uoči tužne obljetnice na svom Facebook profilu prijateljstva s omiljenim makedonskim glazbenikom prisjetio se i Tony Cetinski. Dirljivom objavom svima je dao do znanja koliko mu je teško i otkrio kako se još uvijek ne miri s činjenicom da njega više nema.

"Dragi moj Toše, vječno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema i fališ još više. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i nitko ju nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvaćam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše", započeo je Tony svoje prisjećanje.

Toše Proeski (FOTO: PR)

"Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lijepim i važnim danima , tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno.Znaj da si uvijek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro djelo dragi moj Toše. Za gluposti i pogreške sam zadužen isključivo ja, znaš mene. Koliko god si uvijek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš ja sam ponekad sposoban sve to zeznuti svojim naivnim vjerovanjem ljudima jer valjda sve ljude mjerim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više u nikome neću pronaći i da se ni ne treba truditi ni zavaravati.Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati. Znam da si tu negdje i hvala ti na svemu što činiš. Voli te brat", poručio je Cetinski čiju objavu u cjelosti možete pročitati na njegovom Facebook profilu.