dirljiva objava

Tony Cetinski shrvan gubitkom: "Zašto baš ti? Ne prihvaćam da te više nema"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom desete obljetnice smrti Tony Cetinski prisjetio se svog velikog prijatelja Toše Proeskog.

Već je deset godina prošlo otkako je svijet ostao bez čovjeka anđeoskog lica i glasa - Toše Proeskog. Dva dana uoči tužne obljetnice na svom Facebook profilu prijateljstva s omiljenim makedonskim glazbenikom prisjetio se i Tony Cetinski. Dirljivom objavom svima je dao do znanja koliko mu je teško i otkrio kako se još uvijek ne miri s činjenicom da njega više nema.

Pogledaj i ovo showbuzz makedonski slavuj Tragično je preminuo u 27. godini života i ostavio regiju u suzama: "Još nam je teško. Život nije fer"

"Dragi moj Toše, vječno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema i fališ još više. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i nitko ju nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvaćam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše", započeo je Tony svoje prisjećanje.

"Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lijepim i važnim danima , tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno.Znaj da si uvijek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro djelo dragi moj Toše. Za gluposti i pogreške sam zadužen isključivo ja, znaš mene. Koliko god si uvijek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš ja sam ponekad sposoban sve to zeznuti svojim naivnim vjerovanjem ljudima jer valjda sve ljude mjerim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više u nikome neću pronaći i da se ni ne treba truditi ni zavaravati.Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati. Znam da si tu negdje i hvala ti na svemu što činiš. Voli te brat", poručio je Cetinski čiju objavu u cjelosti možete pročitati na njegovom Facebook profilu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene