Brzo se oporavlja

Tony Cetinski progovorio o oporavku supruge: "Nismo se slikali u bolnici da bismo se folirali"

Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) +0 Koncert Tonija Cetinskog (Foto: IN Magazin) Galerija

Supruga Tonyja Cetinskog, Dubravka, nedavno je imala velikih zdravstvenih problema, no oporavlja se.

Na tvrđavi sv. Mihovila, prema mnogima najljepšoj pozornici na Jadranu, Tony Cetinski dva je dana zaredom održao koncerte u sklopu turneje "Samo ljubav".

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Zašto voli intimnije prostore za nastupe, kako se oporavlja njegova supruga Dubravka te zbog čega mu je važno imati dobru komunikaciju s pratiteljima na društvenim mrežama, otkrio je našem Hrvoju Kroli.

"Tu dobiješ drukčiji kontakt publike, bliže su, vidiš osmijeh, sretna lica, a vidiš i suze. U arenama ne vidiš emociju, glave su ti sve iste i ne vidiš sva ta lica", započinje Toni koji je nedavno dobio nagradu Hrvatske udruge diskografa za 30 godina karijere.

"Nakon 30 godina karijere, eto, oni su se sjetili i poklonili mi to i zahvaljujem im", kratko je komentirao još jedno priznanje. "Djelujem već 30 godina ne zato što sam Einstein ili zato što sam izmislio toplu vodu, nego zato što imam publiku, imam taj teren koji nas čvrsto veže. Mogu i promašiti pjesmu i snimiti loš album, sad više ništa ne može zaustaviti tu vezu."

Komunikacija s obožavateljima mu je važna, no priznaje kako je to zahtjevan posao. "Ja bi morao cijeli dan provoditi na društvenim mrežama da držim sve i da preduhitrim medije koji bi mogli nešto krivo interpretirati, neke naše privatne trenutke..."

Upravo je na društvenim mrežama Tony nedavno otkrio zdravstvenu borbu svoje voljene supruge Dubravke kada se javio obožavateljima fotografijom iz bolnice. Bilo je to sredinom lipnja, a Dubravka je tada imala moždani udar.

"Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju SAMO LJUBAV – next stop Tašmajdan. Ono što nas ne slomi, to nas ojača. P.S. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio. Sada smo 1:1", napisala je Dubravka tada na Instagramu.

"Nismo se mi slikali u bolnici s kateterom da bismo se folirali ili da bismo obilježili taj trenutak koji bi najradije zaboravili, nego da ne bude nagađanja i da se skrati proces, da ne traje predugo. Kaže da se resetirala, da izgleda bolje no ikad. Dobro je sada, uvijek je tu. I prvi dan u bolnici je rekla da hoće kući", otkrio je Toni.

Cijeli videointervju pogledajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene