Numerologinja proriče

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš slavni glazbenik mogao bi se rastati već sljedeće godine. Krivica će pasti na njegovu suprugu, no razdvojit će ih okolnosti, a ne nedostatak ljubavi.

Tony Cetinski nikad nije do kraja sretan, a ne smiješi mu se sreća ni u trećem braku. S druge strane, slavna glumica našla je najveću ljubavnu sreću. Ugledna slovenska numerologinja Karin prognozirala je sudbinu braka Tonyja Cetinskog, ali i vezu Nataše Janjić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dubravka Cetinski - 1 ''Samo sam pala...'' Supruga Tonyja Cetinskog prvi put javno o moždanom udaru koji je doživjela: ''Dva dana prije toga osjećala sam simptome, koje sam zanemarila...''

Tony i Dubravka Cetinski

'Njihova kombinacija brojeva govori da se radi o ljubavi na prvi pogled, ali samo to nije dovoljno da bi ljubav uspjela. Vole se, to se vidi iz brojeva, ali kao da zbog nje to sve neće ići kako treba. Ona je u tom odnosu postavljena jače. Broj 31. u danu njegovog rođenja uvijek sa sobom nosi neku patnju, ma koliko god bio sretan, fali tu onaj zadnji mozaik za sreću. Iskreno, mislim da neće uspjeti jer će do prepreka doći već sljedeće godine. Neće u pitanju biti ljubav, već okolnosti koje će taj odnos narušiti', rekla je Karin.

Tony Cetinski u problemima do grla

Nataša Janjić i Marko Kisić

'Ova ljubav pršti od strasti sada kada gledam brojeve. On je zanimljiv ženama, ima u sebi nečega što privlači žene, ali ima i ona tu tajnu energiju. Vidi se kod nje da joj posljednje tri godine u ljubavi nisu bile sretne, ali došlo je vrijeme za nju. Ako neće biti previše ljubomore i nadmudrivanja, onda je to pet plus ljubav između njih. Jedno drugom kao da su preokrenuli svijet, ali u svakom slučaju zaslužili su da budu sretni, jer ovo su dvije osobe koje kao da su se tražile sve ove godine, da bi se našle', zaključuje Karin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene