prozivaju ga zbog izjave

Tony Cetinski obratio se prosvjednicima u Zagrebu: ''Moji budni i slobodni ljudi. Bogu hvala!''

Tony Cetinski Tony Cetinski DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 4 +0 In Magazin: Tony Cetinski - 5 Galerija

"Moji budni i slobodni ljudi! Bogu hvala! Jel to bilo teško?", napisao je Cetinski u opisu fotografije s prosvjeda u Zagrebu.

Pjevač Tony Cetinski komentirao je na svom Instagramu prosvjed koji se u Zagrebu održao u subotu protiv mjera zbog koronavirusa.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

"Moji budni i slobodni ljudi! Bogu hvala! Jel to bilo teško?", napisao je Cetinski u opisu fotografije koja je nastala na zagrebačkom središnjem trgu.

I dok su ga mnogi podržali, u komentarima su mu neki jasno napisali da se ne slažu s njim. "Koji su to bolesni umovi, gori su od Plenkovića", "Ljubi, a ne mrzi kaže Bog. Ne vidim ljubav. Vidim mržnju", stoji u komentarima Tonyjevih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Cetinski nije bio među prosvjednicima, zbog čega su ga i javno prozvali. "Kako to da prosvjed prođe bez vas najvećih antivaksera", pitao ga je jedan pratitelj. "Sloboda izbora", odgovorio mu je Cetinski.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +2 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se svađao sa suprugom prije nego je priznao da je ovisan o seksu, na kraju je i kćer odlučila krenuti njegovim stopama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene