strpljivo će čekati

Tony Cetinski poručio da neće nastupiti u Zadru ako ne ukinu COVID potvrde: "Naš obraz još uvijek nije na prodaju"

Toni Cetinski Toni Cetinski DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Toni Cetinski Galerija

Tony Cetinski još je ljetos otkazao turneju u Sloveniji jer su bile potrebne COVID potvrde, a sada je najavio da iz istog razloga neće nastupiti u Zadru 22. prosinca.

Menadžment Tonyja Cetinskog potvrdio je njegov koncert u Zadru 22. prosinca ove godine, no pjevač se tim povodom oglasio na Facebooku te je rekao kako neće nastupiti, piše eZadar.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Zaustavljali ga na ulici Tony Cetinski snimljen prvi put nakon otkazivanja koncerta, njegov izraz lica govori kako se nakon svega osjeća

Za ulaz na njegov zadarski koncert inače je potrebna COVID potvrda, a Cetinski je poručio organizatorima da neće nastupati ako se COVID potvrde ne ukinu.

"Već se naveliko najavljuje moj nastup 22. 12. na Adventu u Zadru, a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru! Da dobro ste čuli, NA OTVORENOM", napisao je Tony na svojem profilu na Facebooku. Kaže kako ugovor nije potpisan niti će biti potpisan ako u njemu neće pisati da potvrdu neće tražiti. "Naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji", dodao je Tony.

"Moji suradnici (15 obitelji) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima, moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam 'COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE'", piše Cetinski.

Istaknuo je kako su već ljetos otkazali cijelu turneju u Sloveniji zbog istog razloga te im nije bilo lako jer je novac svima potreban. "Ostalim ljudima i kolegama koji nastupaju, zabavljaju se i takva ih odluka ne smeta želim lijep provod i Blagoslovljene blagdane. Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude", zaključio je Cetinski.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden In Magazin: Neda Ukraden - 4 +0 Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 9 Celebrity Neda Ukraden u pripijenom kostimu zasjenila puno mlađe kolegice i opravdala titulu najseksi bake Balkana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene