Tony Cetinski (Foto: PR)
Tony Cetinski (Foto: PR) Foto: PR

Ljubav slovenskih fanova i Tonyja traje već godinama, ali u Križankama je dobila predivan nastavak, kakav i zaslužuje.


Na jednom mjestu okupiti četiri najbolja i najraznovrsnija glazbenika mogu samo najbolji.

Vezani članci Sandi Cenov i Tony Cetinski Sandi Cenov se prisjetio prošlih vremena fotkom s Tonyjem Cetinskim, neki kažu da izgledaju poput braće Neda Ukraden - 1 Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene''

Upravo to pošlo je za rukom jedinstvenom Tonyju Cetinskom u Ljubljani. Na koncertu pod nazivom Tony i prijatelji, u sklopu turneje #samoljubav, prepune Križanke uživale su u večeri koju je teško opisati riječima.

Već je svima poznat glazbeni show koji Tony zajedno sa svojom ekipom radi, zbog čega je #samoljubav prerasla iz regionalne u svjetsku priču.

Sve to sinoć je podigao na novu razinu ugostivši Ninu Badrić i Ivana Zaka, ali i jednog od najistaknutijih predstavnika nove glazbene scene, Juru Brkljaču.

Ljubav slovenskih fanova i Tonyja traje već godinama, ali u Križankama je dobila predivan nastavak, kakav i zaslužuje. Poseban ambijent bio je odlična kulisa za gotovo trosatnu glazbenu euforiju, a publika je sa svojim idolima cijelo vrijeme pjevala, plesala i disala kao jedno.

Malo je reći kako je Tony svojim izvedbama i tridesetogodišnjim presjekom karijere, gotovo ''raspametio'' obožavatelje, koji su stvorili atmosferu za pamćenje. Od najemotivnijih, do trenutaka kada je svojim šalama i duhovitošću nasmijao sve prisutne.

Samim izlaskom na pozornicu, publika je pljeskom dočekala, izvanserijsku glazbenicu i prije svega dugogodišnju prijateljicu Ninu Badrić, koja je s njim otpjevala pjesmu 'Ja sam zaljubljen'. Sve prisutne počastila je još jednom izvanrednom izvedbom, svojeg velikog hita 'Dani i godine', a malo je reći kako su fanovi bili i više nego oduševljeni nastupom glazbene dive.