Posebna atmosfera!

Tony Cetinski i prijatelji ljubavlju očarali Ljubljanu i prepune Križanke!

Tony Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (Foto: PR) Foto: PR

Ljubav slovenskih fanova i Tonyja traje već godinama, ali u Križankama je dobila predivan nastavak, kakav i zaslužuje.

Na jednom mjestu okupiti četiri najbolja i najraznovrsnija glazbenika mogu samo najbolji.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Krenula je i prodaja karata Cetinski nakon otkazanog koncerta u Sarajevu, ipak ima razloga za sreću, najavio je spektakl u svibnju!

Upravo to pošlo je za rukom jedinstvenom Tonyju Cetinskom u Ljubljani. Na koncertu pod nazivom Tony i prijatelji, u sklopu turneje #samoljubav, prepune Križanke uživale su u večeri koju je teško opisati riječima.

Već je svima poznat glazbeni show koji Tony zajedno sa svojom ekipom radi, zbog čega je #samoljubav prerasla iz regionalne u svjetsku priču.

Sve to sinoć je podigao na novu razinu ugostivši Ninu Badrić i Ivana Zaka, ali i jednog od najistaknutijih predstavnika nove glazbene scene, Juru Brkljaču.

Ljubav slovenskih fanova i Tonyja traje već godinama, ali u Križankama je dobila predivan nastavak, kakav i zaslužuje. Poseban ambijent bio je odlična kulisa za gotovo trosatnu glazbenu euforiju, a publika je sa svojim idolima cijelo vrijeme pjevala, plesala i disala kao jedno.

Malo je reći kako je Tony svojim izvedbama i tridesetogodišnjim presjekom karijere, gotovo ''raspametio'' obožavatelje, koji su stvorili atmosferu za pamćenje. Od najemotivnijih, do trenutaka kada je svojim šalama i duhovitošću nasmijao sve prisutne.

Samim izlaskom na pozornicu, publika je pljeskom dočekala, izvanserijsku glazbenicu i prije svega dugogodišnju prijateljicu Ninu Badrić, koja je s njim otpjevala pjesmu 'Ja sam zaljubljen'. Sve prisutne počastila je još jednom izvanrednom izvedbom, svojeg velikog hita 'Dani i godine', a malo je reći kako su fanovi bili i više nego oduševljeni nastupom glazbene dive.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene