Raspjevana jesen

Tony Cetinski i Petar Grašo dolaze na Bundek i spremaju ludu zabavu

Tony Cetinski i Petar Grašo (Foto: Promo) Tony Cetinski i Petar Grašo (Foto: Promo) Promo 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski i Petar Grašo (Foto: Promo) Tony Cetinski (Foto: Promo) +0 Petar Grašo (Foto: Promo) Galerija

Ove se godine ulaz na Rujanfest do 18.30 sati neće plaćati, a nakon 18.30 sati naplaćivat će se 25 kuna.

Najveći izvođači pripremaju spektakl na Rujanfestu koji se ove godine održava na Bundeku.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić prisjetio se prošlosti Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

Tony Cetinski zajedno s Tropicom nastupa u četvrtak 27.09., a Petar Grašo dolazi u petak 28.09.

Nakon što je prvi vikend Rujanfesta posjetilo više od 50 000 ljudi, drugi vikend festivala počinje 27.09. u četvrtak i traje sve do 30.09. na Bundeku. Jedan od najboljih i najprodavanijih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert u četvrtak, 27. rujna na velikoj pozornici na Bundeku. Tony Cetinski već godinama vlada domaćom i regionalnom glazbenom scenom i slovi kao pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti čemu svjedoče brojna priznanja u zemlji i širom svijeta. Dobitnik je nekoliko glazbenih nagrada Porin, snimio je duet sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, gostovao na koncertima Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hall-u te iz godine u godinu popunjavao dvorane širom Hrvatske i okolnih zemalja. Zagrepčani će 27.09. na Bundeku moći uživati u njegovim najvećim hitovima kao što su: ''Onaj tko te ljubi sretan je'', ''Opet si pobijedila'',''23.prosinac'' i mnogim drugima. Nakon mnogih nezaboravnih trenutaka koje je zajedno sa svojom publikom proživio prošle godine, Petar Grašo s novim hitom ''Ako te pitaju'', koji obara sve rekorde slušanosti, a primio je nagradu i za pjesmu godine, dolazi na Bundek. Dok se još priča o spektaklu u Areni Zagreb, koja je bila kruna glazbenikove bogate karijere, Petar Grašo stiže u centar grada na Rujanfest, u petak 28.09.. Svi njegovi obožavatelji moći će uživati uz pjesme ''Moje zlato'', ''Srce za vodiča'', ''Uvik isti'', ''Volim i postojim'', ''92'', ''Ko nam brani'' te u ostalim Grašinim bezvremenskim uspješnicama.

Rujanfest je jedini festival na kojem se mogu zabaviti svi – rockeri, ljubitelji popa, elektroničke ili tamburaške glazbe, a upravo je to i slogan ovogodišnjeg Rujanfesta – „Zabava za sve“. Da se radi o ambicioznom projektu, svjedoči brojka od 20 pozornica na kojima se mogu očekivati nastupi vrhunskih izvođača, više od 20 lokala, preko 100 izlagača, velik broj restorana i najveći zabavni park u kojem će moći uživati najmlađi. Subota, 29.09., je rezervirana za ''starog lava'' Željka Samardžića i Amadeus Band. Nastupom u nedjelju, ovogodišnji Rujanfest će, onako kako samo oni to znaju, zatvoriti sjajna grupa Vigor i Mate Bulić. Ove godine očekuje vas i Vinski trg s vrhunskim vinima, ali i Beer Garden u kojem će svaki dan nastupati fenomenalan Studio smijeha, a nakon puno smijeha dolaze vrhunski solisti na gitarama. Također, posjetitelje očekuje bogata i raznovrsna gastronomska ponuda iz raznih krajeva Lijepe naše, ali i susjednih zemalja koja se može pronaći u tzv. kućama. Trg zagrebačke županije predstavlja najbolje OPG-ove i KUD-ove iz Zagrebačke županije.

Od Slavonske kuće gdje možete probati šarana na rašljama, kulen, čvarke, ljuti čobanac, fiš-paprikaš te slušati vrhunske tamburaše iz Osijeka do Zagrebačke kuhinje, Istarske kuće i još 40 manjih ugostitelja, kao i ponude više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta.Najmlađi, ali i oni koji se tako osjećaju, doći će na svoje u najvećem zabavnom parku u Hrvatskoj i provozati se u ludim gusjenicama, okušati se u pilotiranju u simulatorima, ali i testirati granicu straha na najopasnijim spravama kao što su Ranger, Tepih…

Ove se godine ulaz na festival do 18.30 sati neće plaćati, a nakon 18.30 sati naplaćivat će se 25 kuna. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene