Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tony Bennett i Lady Gaga zajedno će glumiti u ovogodišnjoj blagdanskoj kampanji.


Glazbene zvijezde Tony Bennett i Lady Gaga pojavit će se u blagdanskoj HM reklami izvodeći pjesmu s njihovog albuma Cheek to Cheek, koji će biti objavljen 23. rujna 2014.

Lady Gaga počastila fanove fotografijom iz filma 'Sin City: A Dame To Kill For'

Vezani članci Lady Gaga - 3 Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca Lady Gaga, Michael Polansky Od golišavih izdanja do inauguracije: Postala je ikona koja se bez problema skine do kraja, ali i zakopča do grla

Nadolazeći album suradnja je između ovo dvoje umjetnika različitih generacija u čast jazz glazbe. Lady Gaga, trenutno na artRAVE: ARTPOP Ball turneji, jedna je od najvećih zvijezda svoje generacije, pomičući granice u svijetu glazbe i mode kao i u svemu što radi. U studenom 2013. Lady Gaga službeni je otvorila H&M Times Square Flagship trgovinu u New Yorku s brojnim obožavateljima koji su željeli družiti se i kupovati sa svojim idolom.

Tony Bennett, čiji status kao vrhunski glazbenik traje sedam desetljeća, dobitnik je 17 Grammy nagrada, počasni je član Kennedy Centra, a i dodjeljena mu je titula Jazz Master-a od prestižne ustanove za promidžbu umjetnosti i kulture u Sjedinjenim Državama, NEA (National Endowment of Arts).

Ovaj dugoočekivani album Tonya Bennetta i Lady Gage ujedinjuje današnju ikonu s jednim od najvećih glazbenih legendi.

 
Post by H&M.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook