Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog mandata u europskom parlamentu, Tonino Picula manje boravi u Zagrebu. No, osim političke karijere, Picula ima i zanimljiv hobi - skuplja magnetiće, lokalni novac, akreditacije i kamenčiće.


Ovaj hrvatski političar ima preko 200 magnetića. Neke je dobio, ali kaže kako je 90% njih 'ubrao' na mjestu izrade.

Scena Nove TV na koncertu Massima, u posjetu Toninu Piculi i na Footlooseu

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Pixsell,Dalibor Urukalović) Hoće li Milanović biti SDP-ov kandidat za predsjednika Republike? Aktivirao se i obilazi podružnice stranke Europski parlament (Foto: Dnevnik Nove TV) - 1 Sedmero europarlamentaraca traži ponovni izbor za Europski parlament: Pitali smo ih čime su se ondje bavili

Jedan od najdražih suvenira iz bogate kolekcije svakako je mali brodić. 'Ovaj brodić je svojedobno, a nema tome tako davno, bio najveći kruzer na svijetu. I to je brod na kojem sam se oženio 2007. godine', rekao je Picula.

Osim magnetića i brodića, poznati hrvatski političar skuplja i kamenčiće i akreditacije. 'Izgledaju kao kamenčići, ali recimo da su to komadići materije s mjesta koja su meni interesantna', objasnio je Picula.

Osim skupljanja svakakvih stvarčica, ovaj političar voli i putovati pa je tako posjetio Armeniju, Gruziju, Tadžikistan i brojne druge zemlje, a što je od tamo prikupio pogledajte u ovotjednoj Sceni Nove TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook