Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Toni Cetinski uživa u ljetnim danima. Društvo mu pravi supruga Dubravka.


Toni Cetinski diše punim plućima. Da u njemu još uvijek čuči razigrani dječak pokazao je u video koji je objavio na svom Instagram profilu. Toni je zasjeo u vlakić u Gardelandu, pomolio se prije vrtoglavog spusta i doživio pravu avanturističku vožnju. Pored videa napisao je objavu. 'A i ja se dam nagovoriti na svašta'.

Vezani članci Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Supruga Tonyja Cetinskog završila u bolnici: "Hvala Tony što si mi spasio život. Sada smo 1:1" Koncert duhovne glazbe u Areni Zagreb (Foto: Borna Filic/PIXSELL) 18 tisuća ljudi na koncertu duhovne glazbe, ovako je Rafo pozdravio okupljene: ''Hvaljen Isus i Marija, braćo i sestre!''

U čarobni Gardeland Toni je otišao u pratnji svoje supruge, a sudeći njihovim rekacijama, zabave nije nedostajalo. Čini se kako je ljubav između supružnika i dalje jaka. Osim ljubavi prema svojoj Dubravki, Toni ima i onu drugu ljubav, svoju glazbu. Tako će u subotu održati koncert u Istri, točnije, u Medulinu. I sam se pohvalio svojim nadolazećim nastupom.

'Malo adrenalina prije Medulina,na, na, na. Vidimo se u subotu', napisao je sretni Toni Cetinski.