Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Osobno sam joj sugerirao da uopće više nikada ne daje ni jedan intervju, ni jednu izjavu i da proglasi silenzio stampa'.


Tonči Huljić je bio sinoć gost u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, gdje je promovirao svoju novu pjesmu 'Che Guevara i manistra u suvo'. Tom prilikom je komentirao i navodnu ljubavnu vezu svog sina Ivana i Jelene Rozge.

Vezani članci Ivan Huljić Huljićeva sina zadnjih godina rijetko viđamo, a nekad se naveliko pisalo i o njegovu ljubavnom životu, pamtite li koju poznatu plavušu je navodno ljubio? Slika nije dostupna Bez zadrške: Ljiljana Nikolovska oplela po Huljiću!

'Reći ću sve što je i ona sama komentirala. Ne znam kako se čovjek može braniti od ničega. Zaista mi i ljudi čije smo karijere ajmo reći stvarali, imamo obiteljski odnos između sebe. U ovih proteklih 20 godina bilo je svašta, romane su crtali o nama, o našim bolesnim odnosima. Očito postoji koncentracija negativnog naboja kad želiš biti normalan čovjek, a baviš se nenormalnim poslom. Osobno sam joj sugerirao da uopće više nikada  ne daje ni jedan intervju, ni jednu izjavu i da proglasi silenzio stampa. Samo komunikacija s publikom. Nitko to do sad nije imao hrabrosti učiniti, a garantiram da će uvijek imati dovoljno dobre pjesme, da će je publika htjet čuti i vidjeti', komentirao je Tonči Huljić.

>> Jelena Rozga: 'Više se ne bojim, rodila sam se da mi bude lipo'

>> Zagledali se u krov pa se nakon toga - potukli!

No, nakon ovog uvodnog dijela, ubrzo je krenuo odgovarati na pitanja o sebi kao pjevaču u projektu Madre Badessa.

'Spasimo se kad pišemo tekstove za mene, jer obrađujemo sve teme, a ne samo ljubavne. Obrađujem filozofiju malog čovjeka pomalo disfunkcionalnu, koji iz svog jednog neambicioznog  svijeta razmišlja kako ga oživit dok promatra njegov ostatak', rekao je Tonči, najavljujući uskoro i kratkometražni film sličan temama koje prezentira u spotovima projekta Tonči Huljić i Madre Badessa. 'Bit će to vrlo neobična priča u kojoj smrt ima happy end', rekao je Huljić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju