Vjera mu je pomogla

Tonči Huljić progovorio o teškim danima: "Pokušavao sam se izvući iz tog začaranog kruga''

Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - 3 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - Tajna uspjeha - 4 Tonči Huljić - Tajna uspjeha - 2 Tonči Huljić Tonči Huljić Jelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Instagram) +0 Tonči Huljić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Tonči Huljić je javno progovorio o teškim životnim trenucima kroz koje je prolazio prije nekoliko godina i priznao kako u jednom trenutku više nije vidio smisao.

Naš popularni glazbenik i skladatelj Tonči Huljić progovorio je iskreno o svojoj glazbenoj karijeri, nekim prošlim danima i teškim vremenima čije detalje dosad nije otkrivao u javnosti.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić - 2 Kakvo iznenađenje! Duet na domaćoj sceni koji sigurno niste očekivali, evo u čijem društvu ćete uskoro slušati Tončija Huljića!

60-godišnji Tonči gostovao je u emisiji "More milosrđa" Laudato Televizije u kojoj je ispričao sve o o svojim osobnim borbama i začaranom krugu u kojem se našao prije 15-ak godina.

"Kada čovjek napokon zasjedne na to prijestolje, onda nastupa jedna druga borba u kojoj se pokušava obraniti sve ono stečeno. Kako vrijeme dalje odmiče, dolazi do zasićenja i čovjek se pita: "Čemu sve to?“. Pokušao sam nekoliko puta pobjeći od takvog načina života i počeo sam se okretati instrumentalnoj glazbi. Nekako sam početkom svake dekade nastojao promijeniti svoj stil života. U jednom trenutku počeo sam kupovati i prodavati razne tvrtke samo da se nekako izvučem iz tog začaranog kruga", izjavio je Tonči.

Otkrio je i kako su on i supruga Vjekoslava bili u depresiji i da je to razdoblje bilo posebno mučno i teško. Kaže da se ispod maske od slave, novca i popularnosti skrivao besmisao i da ga je dodatno iscrpljivalo stalno bježanje od problema i vođenje dvostrukog života.

Tonči priznaje i kako su mu u najtežim vremenima vjera i Bog bili uvelike od pomoći i da mu danas svaki dan počinje s molitvom.

"Jednom kad se u to uđe, nema izlaska, ali ima puno više razgovora sa samim sobom. Puno više mi odgovara samoća i mogu reći kako sam probuđen. Prepoznajem put kojim mi valja ići", zaključio je Tonči.

Tonči je ovih dana viđen na zagrebačkom Adventu i to u društvu svoje kćeri Hane i njezinog novog dečka Petra Graše, a svi su se zajedno družili s glumcima Natašom Janjić i Slavkom Sobinom pa je na društvenim mrežama osvanula i fotografija. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Vukes - 1 Nevena Vukes - 2 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 1 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 2 +3 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 inMagazin Iz Beograda u Mariju Bistricu preselila se zbog našeg popularnog glazbenika: ''Puno je tu životnih lekcija''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene