Tonči Huljić je javno progovorio o teškim životnim trenucima kroz koje je prolazio prije nekoliko godina i priznao kako u jednom trenutku više nije vidio smisao.

Galerija Tonči Huljić - 3 Nataša Janjić, Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić +25 Domenica, Hana i Tonči Huljić

Naš popularni glazbenik i skladatelj Tonči Huljić progovorio je iskreno o svojoj glazbenoj karijeri, nekim prošlim danima i teškim vremenima čije detalje dosad nije otkrivao u javnosti.

Vezani članci Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Huljići pripremaju novi projekt u kojem će najviše uživati njihova unučica: ''Vjekoslava je već sve pripremila!'' Tonči Huljić Tonči Huljić progovorio o vjeri i otkrio neke nepoznate detalje o sebi: ''Počeo sam čitati znakove i primjećivati''

60-godišnji Tonči gostovao je u emisiji "More milosrđa" Laudato Televizije u kojoj je ispričao sve o o svojim osobnim borbama i začaranom krugu u kojem se našao prije 15-ak godina.

"Kada čovjek napokon zasjedne na to prijestolje, onda nastupa jedna druga borba u kojoj se pokušava obraniti sve ono stečeno. Kako vrijeme dalje odmiče, dolazi do zasićenja i čovjek se pita: "Čemu sve to?“. Pokušao sam nekoliko puta pobjeći od takvog načina života i počeo sam se okretati instrumentalnoj glazbi. Nekako sam početkom svake dekade nastojao promijeniti svoj stil života. U jednom trenutku počeo sam kupovati i prodavati razne tvrtke samo da se nekako izvučem iz tog začaranog kruga", izjavio je Tonči.

Otkrio je i kako su on i supruga Vjekoslava bili u depresiji i da je to razdoblje bilo posebno mučno i teško. Kaže da se ispod maske od slave, novca i popularnosti skrivao besmisao i da ga je dodatno iscrpljivalo stalno bježanje od problema i vođenje dvostrukog života.

Tonči priznaje i kako su mu u najtežim vremenima vjera i Bog bili uvelike od pomoći i da mu danas svaki dan počinje s molitvom.

"Jednom kad se u to uđe, nema izlaska, ali ima puno više razgovora sa samim sobom. Puno više mi odgovara samoća i mogu reći kako sam probuđen. Prepoznajem put kojim mi valja ići", zaključio je Tonči.

Tonči je ovih dana viđen na zagrebačkom Adventu i to u društvu svoje kćeri Hane i njezinog novog dečka Petra Graše, a svi su se zajedno družili s glumcima Natašom Janjić i Slavkom Sobinom pa je na društvenim mrežama osvanula i fotografija. 

Iz Beograda u Mariju Bistricu preselila se zbog našeg popularnog glazbenika: ''Puno je tu životnih lekcija'' Nevena Vukes - 1 Nevena Vukes - 2 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 1 +7 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 2

Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!" Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev +18 Miraj Grbić i Marija Omaljev

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju