Ipak nije odolio!

I Tonči Huljić napokon se pohvalio fotografijom s kćerine svadbe: ''Evo malo glumim manekena''

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Galerija

Tonči Huljić na Instagramu je napisao da malo glumi manekena, a nije odolio podijeliti fotku nastalu na vjenčanju njegove kćeri Hane i pjevača Petra Graše.

Tonči Huljić na Instagramu se pohvalio fotkom sa kćerine svadbe koja se održala prošlog vikenda u Splitu, a nije krio sreću. "Evo malo glumim manekena, jer jer Duška napravila izuzetan posao tj. odijela za meni dvije važne prigode: premijeru Mise i udaju kćeri... Moj izgled odsad je u njenim rukama i za svjetsku premijeru crossover showa Mediteraneo (i sve ostale)", napisao je u opisu fotografija na kojima pozira u odijelima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Grašo - 5 ''to je svetinja'' Grašo dao konkretan odgovor na šuškanja da će ponovno postati tata i otkrio što mu je najvažnije: ''Ukratko...''

"Čestitam na svemu od srca, jer je sve po mjeri, i u mjeri, to je taj gen", "Odlično, čestitke za privatno a posebno za Misu-obožavam", "Čestitke barba Tonči vama i gospođi", komentari su koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

Nakon vjenčanja oglasio se za Jutarnji liest te je otkrio nekoliko detalja, ali i kako se provodio na svadbi. "Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak i bio je to važan trenutak za cijelu našu obitelj. Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo. Sada je vrijeme da se okrenemo normalnom životu i svojim poslovnim obavezama. Nadam se da će taj interes za privatno sada skroz splasnuti", rekao je Huljić prije nekoliko dana.

Tonči je pred crkvu svetog Dominika gdje je bilo vjenčanje stigao u pratnji supruge Vjekoslave koja je za tu svečanu priliku odabarala dugu ružičastu haljinu i sivu bundu, dok se on odlučio za elegantno tamno crveno odijelo s leptir mašnom.

Hana i Petar vjenčali su se prošlog vikenda u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more. Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi koji su im poželjeli svi najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić (Foto: Mateja Vrcković) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) Tara Rosandić i Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) +4 Tara Rosandić (Screenshot: Video) Celebrity Naša glumica objavila fotku iz Kijeva i pozvala na zaustavljanje ruske agresije, kolegica iz Ukrajine joj se zahvalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene