Glazbeni par nerazdvojan je gotovo četiri desetljeća, a na vjenčanju im je bilo 300 ljudi.

Galerija


Tonči i Vjekoslava Huljić jedan su od najpoznatijih, ali i najdugovječnijih parova na estradi.

Vezani članci Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Hana Huljić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Lijepe kći i supruga Tončija Huljića plijenile pažnju u dugim haljinama, Vjekoslava je imala i popriličan prorez Slika nije dostupna 'Najteže je pisati jednostavne pjesme'

Glazbeni par u braku je više od tri desetljeća, imaju troje djece koja su krenula njihovim putem, a sve ove godine duo je poslovno i privatno doslovno nerazdvojan.

A Tonči je nedavno u intervjuu za bosanskohercegovački časopis Azra otkrio kako su se on i Vjekoslava upoznali.

Tonči Vjekoslava Huljić (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)
Tonči Vjekoslava Huljić (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavi?/PIXSELL

"Kad sam je vidio, imao sam 18 godina i tada nije bilo mobitela, tražio sam je godinu i pol. Ona je sjedila u prvom redu Splitskog festivala, a ja sam svirao klavir točno preko puta. Počeli smo izlaziti 26. srpnja. Zabavljali smo se sedam, osam godina prije nego smo se vjenčali. Puno duže smo zajedno, nego što smo jedno bez drugog", otkrio je Tonči koji je prilično brzo susreo ženu svog života.

Vjekoslava je tada imala 16 i pol godina, a u raznim intervjuima koje je davao tijekom posljednjih godina, otkrio je kako je to bila ljubav na prvi pogled te kako mu je supruga bila poput ukazanja.

Tonči Vjekoslava Huljić (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)
Tonči Vjekoslava Huljić (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Foto: Ivo ?agalj/PIXSELL

Romantični Huljić otkrio je i kako je već nakon prvog izlaska znao kako će mu ona jednog dana postati supruga što se na kraju i dogodilo 1987. godine, a na vjenčanju je bilo gotovo 300 ljudi. Ono je održano u nekad popularnom noćnom klubu "Milde Sorte" na Preluci između Opatije i Rijeke.