ne dolazi ni Rozga

Huljić najavio bojkot: Na pomolu velika afera koja će potresti glazbenu scenu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dodjela Porina, najuglednije glazbene nagrade u Hrvatskoj, mogla bi proći bez velikih imena domaće scene.

U ožujku 2018. godine trebala bi se održati dodjela ugledne glazbene nagrade Porin. Dodjela je to koja proteklih godina privlači sve više pozornosti, i to zahvaljujući nezadovoljstvu uglednih domaćih glazbenika. Među njima je i jedan od naših najuspješnijih skladatelja Tonči Huljić koji će dodjelu, kako je najavio, bojkotirati jer Porin "ne pripada njegovu svijetu".

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

"Svijet koji gledam oko sebe sve mi se manje sviđa. Stoga u ovim mojim godinama polako želim stvoriti neki svoj mali svijet. U tom mom svijetu doista nema mjesta za Porin i slične priredbe", izjavio je Huljić koji ipak ne isključuje svoj povratak. No, ako do njega i dođe to će morati pričekati. A pričekat će Porin i dolazak Jelene Rozge, ali i drugih Huljićevih uzdanica.

"Možda ću promijeniti mišljenje kad se izmijene dvije ili tri generacije, kad na scenu stupe novi ljudi koji su operirani od predrasuda. Ali, bojim se da će tada biti prekasno, da ću biti prestar. Dotad, na Porinu neće biti ni Tončija Huljića, ni Madre Badesse, ni Magazina, ni Jelene Rozge, ni mladih talentiranih nada poput Domenice Žuvele", otkrio je Huljić koji unatoč svojoj zadivnoj karijeri i inozemnim uspjesima nikada nije osvojio niti jedan Porin.

"Jednostavno sam odlučio presjeći tu agoniju i javno kazati ono što već godinama svi znamo, a to je da Porin odavno ne pripada mom svijetu", zaključio je Huljić za Jutarnji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene