‘Mene u životu guraju samo nove stvari i novi izazovi. Ja sve uvijek volim dobro zasoliti i zapapriti. Teško je i raditi ako nemaš dobar motiv’.


Splitski glazbenik Tonči Huljić kaže da je u karijeri do sad skladao 1043 pjesme.

Vezani članci Poznate zvijezde na teniskom spektaklu u lipnju 2005. - 6 Pogledajte kako su skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss izgledale prije 15 godina, koja se više promijenila? Domenica Žuvela i Hana Huljić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Oko Tončija Huljića samo lijepe i talentirane žene: Obje su mu nove glazbene nade, a jedna mu je i kći

‘Danas kad me nazivaju kraljem je drugačije, no to kad imaš dvadeset godina ti nešto znači. Doživio sam ugodnu transformaciju jer mi ljudi prilaze i hoće se slikati, što je dokaz da nisi život uzalud potrošio’, izjavio je Huljić prisjećajući se prošlosti.

‘Bilo je godina kad su me sotonizirali i svakakve epitete mi davali. Tad su mi isto govorili da sam nekakav kralj i to mi je sve skupa išlo na živce. Tada sam imao veliki broj hitova i puno pjevača, a sad malo radim za svoj gušt. Točnije sad radim samo ono što mi se da raditi’, rekao je Tonči.

Što je još Huljić rekao pogledajte na 'Story.hr'.