Tomislav Bralić i klapa Intrade na ovom Splitskom festivalu otpjevali su pjesmu ''Plovim'', a sada predstavljaju i spot koji su snimili oko otoka Prvića.

Galerija


Pjesma ''Plovim'' bila je nagrađena na Splitskom festivalu, struka je klapi uručila treću nagradu, čime je klapa nastavila petogodišnji niz uzastopnog osvajanja nagrada na ovom festivalu!

Vezani članci Tomislav Bralić i Klapa Intrade (Foto: Igor Kelčec) Tomislav Bralić i klapa Intrade održali tradicionalni koncert za pamćenje 13. godinu zaredom Klapa Intrade (Foto: PR) Fenomen Tomislava Bralića i Klape Intrade: Već 12 godina održavaju tradicionalni zagrebački koncert

Iz klape su rekli kako je pjesma nešto drugačija, nadaju da će sve svidjeti publici onoliko koliko se svidjela njima te bi voljeli da publika otplovi na neko lijepo mjesto slušajući je.

''Spot za pjesmu 'Plovim' snimili smo na starom brodu Lirica, zaplovili smo najljepšim morem na svijetu, uživali, pjevali i plovili. Spot je snimio naš dugogodišnji suradnik Željko Petreš, nadam se da će svi uživati u ljepotama našeg mora i da će se ova pjesma još dugo, dugo pjevati i slušati'', kazao je Tomislav Bralić.

Režiju spota potpisuje dugogodišnji suradnik klape Željko Petreš, koji je u spotu angažirao Doru Divilu koja je odlično utjelovila sirenu i svojim pokretima upotpunila cijeli spot. Kadrovi klape snimljeni su na starom jedrenjaku Lirica oko otoka Prvića kraj Šibenika.

Klapu je razveselila vijest iz Hrvatske diskografske udruge koja je objavila listu najprodavanijih domaćih izdanja za prvih šest mjeseci 2018. godine i na njoj imaju čak dva izdanja, ''Best of - 30 godina'' i ''Arena Pula'' s prošlogodišnjeg koncerta koji su održali u pulskoj areni i sebi ispunili dugogodišnji san!