Toma Cruisea na snimanju novog filma iznerviralo je nekoliko situacija, a jedna od njih bila su stabla koja su lupala po njegovoj prikolici.

Galerija


Glumac Tom Cruise (58) posljednjih mjeseci snima film "Nemoguća misija 7", a nakon što svako toliko zbog akcijskih scena riskira život, probleme su mu počele raditi ni manje ni više već grane stabala na području na kojem snima. Kako javlja Mirror, slavni glumac nije bio oduševljen dok je u Yorkshireu, gdje trenutačno snima, puhao vjetar. Zbog toga su grane stabala tukle po krovu njegove prikolice, a Cruiseu je to očito bilo previše iritantno pa je napravio pravu scenu na setu filma.

Vezani članci Suri Cruise - 2 Njezino odrastanje se činilo poput bajke, no ispod površine se svašta odigravalo, a svi je žale najviše zbog jedne stvari Suri Cruise Kći legendarnog glumca izrasta u pravu ljepoticu, no oca kojeg povezuju s bizarnim kultom nije vidjela već godinama

Naime, glumac se u tom trenutku pokušao smiriti i odmoriti, što mu je očito bila nemoguća misija zbog buke granja.

"Svima je buka išla na živce i Tom je napravio pravi kaos. Odmah su pozvali ljude da srede taj problem i maknu sve što bi ga moglo iritirati", rekao je izvor sa seta. Osim granja Cruiseu se nije svidjela ni činjenica što je brojno lokalno stanovništvo došlo vidjeti set na kojem se snima njegov novi film. Fotografirali su njega i ostale glumce, a produkcija je sve zamolila da obrišu fotografije koje su snimili.

Inače, Cruise novi film snima s novom djevojkom, 20 godina mlađom glumicom Hayley Atwell. Njihove zajedničke fotografije sa seta u prosincu prošle su godine obišle svijet, a zaljubljeni par sada je uhvaćen i tijekom jednog intimnog trenutka. Tom i Hayley snimljeni su kako ćaskaju tijekom pauze od snimanja, a na fotografijama koje je objavio The Sun izgledaju jako zaljubljeno i sretno. To su ujedno i njihove prve zajedničke fotke otkako se zna da su par. "Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako sretno", potvrdio je izvor.

Cruise je ranije bio u braku s Katie Holmes, s kojom ima kćer Suri, a prije nje pred oltar je stao s Nicole Kidman.

Meghan Markle u javnosti ne koristi svoje pravo ime, mnogi su se iznenadili kada su čuli kako se zaista zove

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima