Sjećate li ga se?

Ovako legendarni holivudski glumac izgleda 33 godine nakon što je snimljen "Top Gun"

Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Skerritt (Foto: Screenshot) Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Tom Skerritt (Foto: Getty Images) Tom Skerritt i Adriana Lima (Foto: Getty Images) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +2 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Skerritt prisjetio se snimanja filma "Top Gun", ali i komentirao snimanje novog nastavka "Top Gun: Maverick".

Američki glumac, možemo slobodno reći i veteran među svojim kolegama, 85-godišnji Tom Skerritt nakon dužeg izbivanja iz javnosti pojavio se na malim ekranima kako bi otkrio neke zgode sa snimanja kultnog filma "Top Gun", iz kojeg ga se i dandanas sjećamo.

Pogledaj i ovo Tom Cruise, Kate Middleton Vješto to skriva Svi su primijetili nešto čudno dok je Tom Cruise stajao pored Kate Middleton, a evo i u čemu je tajna

Tom je gostovao u emisiji "The Morning show" australske televizije, u kojoj je priznao zašto je znao da će "Top Gun" postati hit i prije nego što je sam prihvatio ulogu zapovjednika Mike Vipera Metcalfa prije 33 godine. 

"Znao sam de će postići veliki uspjeh. Imao sam prije iskustva s takvim filmovima, uključujući i M*A*S*H. Uz to sam mogao pretpostaviti što bi Tony Scott mogao napraviti kao redatelj. Angažiranje Toma Cruisea bio je savršen potez, tako da sam imao nekoliko razloga vjerovati kako će postati klasik", objasnio je Tom.

Holivudska legenda osvrnula se i na glasine o ponovnom pojavljvanju u ulozi Vipera, u novom filmu "Top Gun: Maverick", čija se premijera očekuje 2020. godine.

"Ne mogu vam reći ništa o tome, ali postoji trailer zahvaljujući kojem će na kinoblagajnama biti prodan velik broj ulaznica. To je gotovo virtualno iskustvo, gledanje trailera", izjavio je sa zagonetnim smiješkom.

Podsjećamo, u filmu "Top Gun: Maverick" Tom Cruise vraća se kao pilot Pete Maverick Mitchell, i to nakon više od 30 godina od prvog filma koji ga je zapravo i vinuo u zvjezdane visine.

Uz Toma, u novom ćemo filmu imati priliku vidjeti i njegova "suparnika" Vala Kilmera, odnosno Toma Icemana Kazanskog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene