Tom Skerritt prisjetio se snimanja filma "Top Gun", ali i komentirao snimanje novog nastavka "Top Gun: Maverick".

Galerija


Američki glumac, možemo slobodno reći i veteran među svojim kolegama, 85-godišnji Tom Skerritt nakon dužeg izbivanja iz javnosti pojavio se na malim ekranima kako bi otkrio neke zgode sa snimanja kultnog filma "Top Gun", iz kojeg ga se i dandanas sjećamo.

Vezani članci Tom Cruise (Foto: Screenshot) Stigao trailer za jedan od najiščekivanijih filmskih nastavaka o kojem se priča već godinama! Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tako je dobro vidjeti te opet: 32 godine kasnije Tom ponovio legendarnu scenu iz ''Top Guna''

Tom je gostovao u emisiji "The Morning show" australske televizije, u kojoj je priznao zašto je znao da će "Top Gun" postati hit i prije nego što je sam prihvatio ulogu zapovjednika Mike Vipera Metcalfa prije 33 godine. 

"Znao sam de će postići veliki uspjeh. Imao sam prije iskustva s takvim filmovima, uključujući i M*A*S*H. Uz to sam mogao pretpostaviti što bi Tony Scott mogao napraviti kao redatelj. Angažiranje Toma Cruisea bio je savršen potez, tako da sam imao nekoliko razloga vjerovati kako će postati klasik", objasnio je Tom.

Holivudska legenda osvrnula se i na glasine o ponovnom pojavljvanju u ulozi Vipera, u novom filmu "Top Gun: Maverick", čija se premijera očekuje 2020. godine.

"Ne mogu vam reći ništa o tome, ali postoji trailer zahvaljujući kojem će na kinoblagajnama biti prodan velik broj ulaznica. To je gotovo virtualno iskustvo, gledanje trailera", izjavio je sa zagonetnim smiješkom.

Podsjećamo, u filmu "Top Gun: Maverick" Tom Cruise vraća se kao pilot Pete Maverick Mitchell, i to nakon više od 30 godina od prvog filma koji ga je zapravo i vinuo u zvjezdane visine.

Uz Toma, u novom ćemo filmu imati priliku vidjeti i njegova "suparnika" Vala Kilmera, odnosno Toma Icemana Kazanskog.