Tom Markle javno je prozvao Meghan Markle kao krivca za sve njegove probleme u životu.

Galerija


Polubrat vojvotkinje Meghan Markle, 53-godišnji Tom Markle, koji trenutno živi kao beskućnik prozvao je javno nju i princa Harryja za pomaganje i zalaganje za brojne plemenite ciljeve dok  se za vlastitu obitelj uopće ne brinu.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry i Meghan Markle - 2 Harry i Meghan pristali na nešto što nikad ne bi pomislili: ''Bit će to drugačije od onog na što smo navikli''

Tom je naime postao beskućnik nakon što je ostao bez posla i prekinuo ljubavnu vezu, a tvrdi da mu glavni problem u pronalasku novog posla predstavlja njegovo prezime.

"To što me povezuju s Meghan me gotovo uništilo", izjavio je Tom za The Sun.

Sada živi s majkom u Novom Meksiku kamo se nakon svega preselio i tvrdi da je cijeli proces za njega bio prava noćna mora.

"Nemam svoj dom i mogao sam završiti ispod mosta s natpisom za prošnju novca. A ona je samo sjedila na kraljevskom prijestolju i gledala što se događa njezinoj obitelji, trebala je učiniti nešto više za nas. Muka mi je o dtoga", požalio se Tom.

Otkako su se ona i princ Harry preselili u Kanadu, zajedno s 8-mjesečnim sinom Charlijem, viđeni su kako posjećuju različite humanitarne organizacije koje se bave različitom problematikom.

Kako je rekao, njihovu odluku o preseljenju iz Velike Britanije ne podržava, ali zaključio je da se sve na kraju svodi na odluku da dvoje zaljubljenih želi živjeti svoj život. 

Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore