Tom Markle javno je prozvao Meghan Markle kao krivca za sve njegove probleme u životu.

Galerija


Polubrat vojvotkinje Meghan Markle, 53-godišnji Tom Markle, koji trenutno živi kao beskućnik prozvao je javno nju i princa Harryja za pomaganje i zalaganje za brojne plemenite ciljeve dok  se za vlastitu obitelj uopće ne brinu.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Napala princa Harryja i Meghan Markle: "Mislila sam da će biti dostojanstveni, a ne kao razmaženi tinejdžeri" Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Pogled unatrag: Ovo je pet najblistavijih trenutaka princa Harryja i Meghan Markle od početka veze prije tri godine

Tom je naime postao beskućnik nakon što je ostao bez posla i prekinuo ljubavnu vezu, a tvrdi da mu glavni problem u pronalasku novog posla predstavlja njegovo prezime.

"To što me povezuju s Meghan me gotovo uništilo", izjavio je Tom za The Sun.

Sada živi s majkom u Novom Meksiku kamo se nakon svega preselio i tvrdi da je cijeli proces za njega bio prava noćna mora.

"Nemam svoj dom i mogao sam završiti ispod mosta s natpisom za prošnju novca. A ona je samo sjedila na kraljevskom prijestolju i gledala što se događa njezinoj obitelji, trebala je učiniti nešto više za nas. Muka mi je o dtoga", požalio se Tom.

Otkako su se ona i princ Harry preselili u Kanadu, zajedno s 8-mjesečnim sinom Charlijem, viđeni su kako posjećuju različite humanitarne organizacije koje se bave različitom problematikom.

Kako je rekao, njihovu odluku o preseljenju iz Velike Britanije ne podržava, ali zaključio je da se sve na kraju svodi na odluku da dvoje zaljubljenih želi živjeti svoj život. 

Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore