Ljubav u doba snobizma

Manekenka se pohvalila bizarnim poklonom od mlađahnog supruga: "Nevjerojatno što sve možeš s novcem"

Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaullitz u posljednje vrijeme samo iznenađuju javnost svojim ponašanjem.

Čini se kako sve što 46-godišnji top-model napravi u posljednje vrijeme javnost dočeka na nož.

Pogledaj i ovo Heidi Klum (Foto: Instagram) Kao da je u 20-ima Ljepotica isprovocirala javnost ponašanjem na medenom mjesecu: "Proživljavaš li krizu srednjih godina?!"

Heidi Klum prvo je šokirala javnost vezom sa 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaullitzom, no unatoč činjenici da baš nitko nije vjerovao u njih, par se vjenčao po drugi put ovog ljeta na luksuznoj jahti.

Uslijedio je medeni mjesec kojeg je sretni par proveo na jahti u Italiji s koje je Heidi često objavljivala fotografije, među ostalim, i one u toplesu zbog čega ju je dio obožavatelja napao. "Je li ovo kriza srednjih godina?", "Prestara si za ovo", "Misli na svoju djecu", samo su neki od komentara koje su joj ostavili ispod fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

A manekenka i voditeljica sada je ponovno razbjesnila dio obožavatelja bizarnim poklonom kojeg je dobila od mlađahnog supruga, a radi se o komadu Berlinskog zida koji će sada krasiti njezino dvorište.

"Danas je stigao poseban dar mog muža: komad Berlinskog zida koji je dijelio Istočni i Zapadni Berlin 28 godina. Moj suprug rođen je iza zida, u Istočnom Berlinu, četiri tjedna prije nego je zid srušen 1989. To mu je omogućilo da odrasta u Njemačkoj koja je bila drugačija od zemlje u kojoj su njegovi roditelji odrasli. On je mogao osjećati slobodu, radost, kreativnu umjetnost i nadu. Svako jutro moći ću promatrati ovaj predivan komad u svom vrtu, sa znanjem da ne treba graditi zidove već ih rušiti", poručila je Heidi 6,6 milijuna fanova uz video postavljanja zida u dvorište.

I dok su neki njezini slavni pratitelji bili oduševljeni neobičnim poklonom, bilo je i onih koji su bili zgroženi. "Slažem se s onim što si rekla, ali komad povijesti da stoji u tvom vrtu. Nevjerojatno što se sve može s novcem", "On pripada svima nama, a ne nečijem vrtu."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

"Ovo je najodvratniji prikaz bogatstva koje sam ikad vidjela. Tvoj suprug je tamo živio mjesec dana svog života, dok su drugi tamo živjeli godinama. Što te čini tako posebnom da misliš da zaslužuješ ukrasti djelić povijesti?"

Heidi se nije kasnije izjašnjavla, nego je samo nastavila s objavama u rođendanskom duhu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) +4 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša skijašica velika je zavodnica i ljubiteljica golišavih kreacija: Je li ovom prozirnom ipak pretjerala?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene