Poklon grada

Legendarni Tom Jones u Dubrovniku rasplesao 1000 sretnih obožavatelja: "On je seksi, jako seksi čovjek"

Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Jones (Foto: Getty Images) Tom Jones (Foto: Getty Images) Tom Jones (Foto: Getty Images) Tom Jones (Foto: AFP) Tom Jones (Foto: AFP) Tom Jones (Foto: AFP) Tom Jones (Foto: AFP) Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

79-godišnji Tom Jones počeo je nastupati u 21 sat i 20 minuta, a organizator koncerta su Dubrovačke ljetne igre.

U Dubrovniku se večeras održao koncert legendarnog Toma Jonesa. Slavni Britanac i veliki glazbenik Tom Jones večeras je nastupio u Dubrovniku, no pred 1000 ljudi. Mnogi su njegov koncert pratili uživo na videozidu ispred Dubrovačke katedrale. Staru gradsku jezgru preplavili su rasplesani domaćini i turisti. Tom Jones izveo je svoje najveće hitove poput ''Sex bomb'', ''Its not unusual'' i ''She's a lady'' i oduševio svu dubrovačku publiku.

Pogledaj i ovo Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) ukrali pažnju na Stradunu Jedan od najbogatijih Hrvata snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom prvi put nakon što se doznalo da čekaju treće dijete

79-godišnji glazbenik počeo je nastupati u 21 sat i 20 minuta, a organizator koncerta su Dubrovačke ljetne igre. Tako i prije samog otvaranja igara 10. srpnja Dubrovnik već ima bogat program.

"Jako je seksi, jako seksi čovjek", poručila je jedna obožavateljica.

Uoči koncerta u Dnevniku Nove TV gostovala je Ivana Medo Bogdanović, ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, koja je otkrila malo više o tome kako je raditi s legendarnim glazbenikom. Naime, Tom nije davao izjave za medije i nije dopuštao kamere na koncertu.

"Osim već spomenutog Dom Perignona iz 2002. godine, otkad je došao u Dubrovnik, zatražio je da isproba lokalna vina i craft piva. Drago nam je da želi probati nešto lokalno. Njegova ekipa koja je tu već dva dana jako je oduševljena Dubrovnikom", započela je Ivana.

"Od ostalih zahtjeva najvažnija mu je bila privatnost. Upravo zato kamere nažalost ne mogu na koncert." Grad je ovaj koncert poklonio ljetnim igrama, više od 2 milijuna kuna, ali samo 1000 ljudi na koncertu. Jesu li to bili većinom Dubrovčani?

"Nakon što smo pustili ulaznice u prodaju, više od 80 posto Dubrovčana je odmah kupilo karte u roku 48 sati. Koncert je bio rasprodan, sjedeća mjesta, a danas je u prodaju pušteno još 50 posljednjih ulaznica, stajaća mjesta", zaključila je Ivana.

Inače, cijena karata kretala se od 120 do 500 kuna, a ne sumnjamo kako je Tom oduševio dubrovačku publiku. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) +3 Nataša Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Sestra Severininog supruga u SAD-u niže uspjehe, no nakon ove fotke svi se samo pitaju što joj je s licem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene