opustili se pred fotografima

Nikada javno nisu potvrdili da su zajedno, no ove fotke s plaže pokazuju da su zaljubljeniji no ikada

Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Tom Hiddleston i Zawe Ashton (Foto: Profimedia) Tom Hiddleston i Zawe Ashton (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) +0 Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Hiddleston i Zawe Ashton zajedno su dvije godine, no nikada javno nisu potvrdili svoju vezu.

Glumac Tom Hiddleston zaljubio se u kolegicu Zawe Ashton dok su zajedno glumili u predstavi na West Endu, a dvije godine kasnije izgledaju zaljubljenije nego ikada. Paparazzi su ih uhvatili na odmoru na Ibizi, a pokazali su svoje utrenirane figure na jednoj plaži.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) I dalje u ljubavi Ovaj par rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojave zajedno izazovu pravu histeriju

37-godišnja Zawe zablistala je u minijaturnom šarenom bikiniju, a slavni glumac je pokazao isklesani torzo u opravi za kupanje. Izgledali su opušteno dok su zajedno ulazili u more, a nekoliko puta je pao i poljubac, koji su fotografi spremno zabilježili.

Tom i Zawe nikada javno nisu progovorili o svojoj vezi, no od prošle godine zajedno žive u Atlanti. Sudeći po komentarima njihovih prijatelja, sretni su zajedno i paše im da vezu drže daleko od očiju znatiželjne javnosti. Obožavaju vrijeme provoditi zajedno u pauzama od snimanja, a dodatno su se zbližili tijekom pandemije koronavirusa.

Prije Zawe, Tom je nekoliko mjeseci ljubio pjevačicu Taylor Swift 2016. godine, a spetljali su se na Met Gali. Prekinuo je vezu jer je smatrao da šteti njegovom holivudskom ugledu, a paparazzi su ih jedno vrijeme stalno progonili. Naime, Toma se u medijima prikazivalo kao njezinog potrčka, a sve je kulminiralo kada je na jednom od njihovih zajedničkih odmora nosio majicu na kojoj je pisalo "volim T.S".

Internet se danima rugao tim fotografijama prpošnog Toma kako uživa u morskim radostima s njezinim mnogobrojnim prijateljicama i njihovim partnerima, a ubrzo nakon toga odlučio je kako mu je karijera bitnija.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +10 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Celebrity Kobno jutro kad je izgubila ljubav svog života zauvijek će joj ostati u sjećanju, godinama se oporavljala od tragedije koja ju je sustigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene