Glumac za kojim luduju žene diljem svijeta otkrio mračne detalje iz svog života - prije svjetske slave.


Tom Hardy zvijezda filma 'Mad Max: Fury Road' otkrio je neke ne baš glamurozne detalje iz svog života prije nego je postao planetarno poznat.

VIDEO Novi Mad Max već konkurira za filmski hit godine!

Vezani članci Film Početak - 2 Sumnjali su u njegovu ideju pa se dokazao golemim profitom, a otpočetka je znao tko će mu biti glavni adut Slika nije dostupna Obožavateljice u šoku: Slavni glumac oženio se još prije dva mjeseca?!

Tom se prisjetio svog životnog puta koji je bio sve samo ne uzoran i ispravan. Prisjetio se i jednog savjeta koji mu je doslovno spasio život.

Glumac je vodio borbu s ovisnošću o teškim drogama. Kako sam kaže bio je spreman prodati vlastitu majku kako bi se domogao droge. Bio je na putu bez povratka. Ipak, savjet koji je dobio ostao je uz njega do dan danas, kada vodi normalan život. 'Netko mi je vrlo jasno stavio do znanja, krenem li tim putem više se nikada neću vratiti. To je bilo to, to je bilo sve što sam trebao znati'.

Tom je danas oženje za glumicu Charlotte Riley za koju kaže kako je divna osoba i smatra kako je sretan što je ima. Ona je imala razumijevanja za njegove probleme i nije ga osuđivala zbog toga. 

Obožavateljice u šoku: Slavni glumac oženio se još prije dva mjeseca?!

Sada je Tom reputaciju narkomana zamijenio reputacijom opasnog filmskog dečka. 'Ljudi me uopće nisu doživljavali sve dok nisam nabacio mišiće i postao agresivan. Problem s Hollywoodom je taj što oni žele da postanete neko, a onda i vjeruju da ste to postali. Ja nisam borac, ja sam nježni dečko iz Londona', rekao je Tom u intervjuu za Essentials magazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook