Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki glumac Tom Hanks otkrio je na američkoj televiziji da boluje od dijabetesa.


Glumac Tom Hanks trenutno promovira svoj najnoviji film "Kapetan Phillips", a tijekom gostovanja u jednoj emisiji otkrio je i bolest od koje pati već dulji niz godina.

"Otišao sam liječniku i rekao mi je: 'Znate ove visoke razine šećera koje imate u krvi i koje pratite od 36. godine? E pa to je to. Imate dijabetes 2", izjavio je 57-godišnji glumac u emisiji "Late Night with David Letterman".

Vezani članci Robin Wright Znamo je kao Jenny iz ''Forresta Gumpa'', a evo gdje je i kakav život vodi 27 godina od omiljenog filma Chris Pratt (Foto: Profimedia) Od prodavača kupona do avionske karte za Havaje koja mu je potpuno promijenila život

>> Tom se ispričao djeci diljem Amerike zbog svoje pogreške

Tom Hanks, dobitnik Oscara dvije godine zaredom za "Philadelphiu" (1994.) i "Forresta Gumpa" (1995.) znatno je mijenjao težinu za svoje razne uloge.

Po liječnicima to je moglo pridonijeti razvoju dijabetesa 2, najčešćeg, od kojeg boluje gotovo 26 milijuna Amerikanaca.

Najnoviji film s Hanksom u glavnoj ulozi, "Kapetan Phillips", u režiji Paula Greengrassa, počinje se u SAD-u prikazivati u petak, a u Hrvatskoj 24. listopada.

Donosi istinitu priču o američkom teretnom brodu koji su zauzeli somalijski pirati te o otmici kapetana Richarda Phillipsa kojeg tumači Tom Hanks.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook