Tom Hanks poznat je po svom normalnom ponašanju. Netipična je holivudska zvijezda, tip koji uvijek izgleda sretno i zadovoljno.


Tom Hanks poznat je kao jedan od najnormalnijih likova u Hollywoodu. Nema on kompleks zvijezde, iako uživa u svom poslu i statusu idola diljem zemlje. Prema svima je ljubazan i drag. Posljednji u nizu dokaza tome je njegov poklon studentici Denise Esposito, koju je upoznao nedavno.

Ona je cijelu priču podijelila na Redditu, a ona ide nekako ovako. Djevojka je jako talentirana i obožava crtati, pa je tako nacrtala skice Toma Hanksa iz svih njegovih filmova. Na jednom predstavljanju filma srela je Hanksa, odnosno njegovog agenta, te mu dala skice da ih pokaže Hanksu. Na kraju mu je uspjela poklon uručiti osobno. "Poslije nekoliko minuta čovjek me pozvao govoreći da su se Hanksu svidjele skice i da me želi upoznati. Skoro sam se rasplakala", priča studentica.

Tom Hanks (Foto: Getty)

Hanks, koji obožava pisaće mašine, potom joj je rekao sljedeće: "Poslat ću ti pisaću mašinu. Imam ih puno i volio bih ti dati jednu". Iako nije vjerovala, upravo to se dogodilo. Prošlo je više od mjesec dana, ali stigla je pisaća mašina s pisanom porukom Toma Hanksa. Naravno - djevojka se oduševila. Ovo nije prvi primjer Hanksove ljubaznosti. Prošle godine je u Central Parku pronašao iskaznicu studentice, odmah objavio fotografiju na Twitter te sretnoj djevojci vratio njenu studentsku iskaznicu. Osim toga, nije mu problem razveseliti obožavatelje, pozirati i zezati se s njima! Hanks je uvijek dobro raspoložen. Svaka čast!