Tom Hanks i Rita Wilson vratili su se u SAD iz Australije gdje su se zarazili koronavirusom.

Galerija


Prvi holivudski par koji je bio pozitivan na testiranje koronavirusa Tom Hanks i Rita Wilson, vratili su se sretno kući iz daleke Australije gdje su, oporavljajući se u karanteni, proveli gotovo dva tjedna.

Vezani članci Popuštanje mjera u Sloveniji - 1 Slovenija bez novih pozitivnih slučajeva, preminula jedna oboljela osoba. Na snazi nova pravila za ulazak u zemlju Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, i Valentina Baus Markotić objasnila zašto se još neće proglasiti kraj epidemije: "Nula nije jedini kriterij. Dolaze nam turisti, bit ćemo još oprezniji"

Tom i Rita u Los Angeles su se vratili privatnim letom, sjajno raspoloženi i sa smiješkom na licu snimljeni su na aerodromu, odakle su se sami automobilom otputili kući.

Nakon dijagnoze sve dosad nisu smjeli napuštati Australiju gdje su se zarazili i gdje je Tom snimao novi film o Elvisu Presleyju, u kojem igra ulogu menadžera pokojnog kralja rocka i pukovnika Toma Parkera, no snimanje je trenutno obustavljeno.

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni", napisao je Hanks na društvenim mrežama.

Iz izolacije su se javljali obitelji, prijateljima i fanovima putem društvenih mreža, a kako su sami priznali, na sreću nisu osjećali teške posljedice zarazom. Ipak, sada ih čeka nova izolacija kod kuće jer se virus nezaustavljivo širi SAD-om.

"Hvala svim pomagačima. Brinimo se o sebi i o drugima. Hanx", napisao je bio Toma na profilu na Instagramu nakon što su on i Rita dobili tisuće poruka podrška.

Slavni par s holivudske A liste je tek dio popisa liste slavnih ličnosti koje su zaražene virusom. Među njima su se našli glumac Idris Elba i njegova supruga Sabrina Dhowre, bivši producent Harvey Weinstein, britanski princ Charles i mnogi drugi.

Kao druga osoba: Glumačka diva neprepoznatljiva izašla iz kućne izolacije ispijenog i zabrinutog lica