Strogo čuvana tajna

Slučajno otkrio da je u – braku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni dizajner slučajno je otkrio tajnu koju je tako dobro skrivao.

Poznato je da slavni dizajner Tom Ford ne voli pričati o privatnom životu. No, promakla mu se jedna velika greška kada je slučajno otkrio da je u braku.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''Bilo je sukoba mišljenja'' Lepa Brena sasvim iskreno o krizama u braku: ''Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj''

Tom Ford slučajno se raspričao tijekom jednog druženja u Londonu kada se zatekao u prodajnom prostoru brenda Apple u ulici Regent u Londonu gdje je susreo slavnu britansku kreativnu direktoricu i urednicu – Kinvaru Balfour.

Budući da su oni dugogodišnji prijatelji, raspričali su se i tada je Tom otkrio svoju tajnu. Tom je tada, iz vedra neba i bez imalo zadrške, priznao kako se vjenčao s partnerom Richardom Buckleyjem u SAD-u te je nadodao kako mu je iznimno drago što su gej brakovi sada mogući i u Velikoj Britaniji.

Par ima sina Alexandera Johna Buckleyja Forda, a upoznali su se tijekom osamdesetih na jednoj od modnih revija, piše The Huffington post.

'Otišao sam na modnu reviju i ugledao tog frajera sa ‘srebrnom’ kosom, a on me gledao tim upečatljivim, plavim očima', objasnio je slavni dizajner.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene