Tom Cruise nije bio u ozbiljnoj vezi od 2012. godine, kada se rastao od Katie Holmes.

Galerija


56-godišnji glumac nedavno je uhvaćen u društvu misteriozne plavuše.

Vezani članci Tom Cruise (Foto: Getty Images) Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome Slika nije dostupna Slavni glumac traži četvrtu ženu preko agencije, evo uvjeta!

Tom Cruise iza sebe ima tri propala braka, no od ljubavi ne odustaje. Nedavno je tako viđen u sunčanom Los Angelesu u društvu nepoznate plavuše u vrlo ležernom izdanju, no bolje upućeniji izvori tvrde kako se radi o njegovoj asistentici.

Tom Cruise (Foto: Profimedia)
Tom Cruise (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da slavni glumac nije bio u ozbiljnoj vezi još od 2012. godine, kada se rastao od glumice Katie Holmes, s kojom ima i 12-godišnju kćer Suri, svako njegovo pojavljivanje u javnosti s bilo kojom pripadnicom ljepšeg spola odmah izazove veliki interes javnosti.

Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia)
Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia)

I dok se Tom bacio na snimanje novih filmova, njegova bivša supruga Katie Holmes uživa u ljubavi s glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim je već 5 godina, druženju s preslatkom kćerkicom koju Tom navodno nije posjetio čak 4 godine, ali i u raznim holivudskim eventima na kojima je rado viđena gošća.

Suri Cruise (Foto: Profimedia)
Suri Cruise (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, Tom je prethodno bio u brakovima s glumicom Mimi Rogers te Nicole Kidman, s kojom ima dvoje djece. Mimi ga je i uvela u svijet kontrovezne scijentologije, zbog kojeg su ga navodno ostavile i Nicole, ali i Katie.

Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia)
Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia)

Tom Cruise Nicole Kidman (Foto: Profimedia)
Tom Cruise Nicole Kidman (Foto: Profimedia)

Tom je već godinama zaluđen vjerom za koju mnogi tvrde kako nije ništa drugo nego čisto "pranje mozga" te izvlačenje novca od slavnih sljedbenika.