Tom Cruise nije bio u ozbiljnoj vezi od 2012. godine, kada se rastao od Katie Holmes.

Galerija


56-godišnji glumac nedavno je uhvaćen u društvu misteriozne plavuše.

Vezani članci Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina Tom Cruise (Foto: Getty Images) Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome

Tom Cruise iza sebe ima tri propala braka, no od ljubavi ne odustaje. Nedavno je tako viđen u sunčanom Los Angelesu u društvu nepoznate plavuše u vrlo ležernom izdanju, no bolje upućeniji izvori tvrde kako se radi o njegovoj asistentici.

Tom Cruise (Foto: Profimedia)
Tom Cruise (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S obzirom na to da slavni glumac nije bio u ozbiljnoj vezi još od 2012. godine, kada se rastao od glumice Katie Holmes, s kojom ima i 12-godišnju kćer Suri, svako njegovo pojavljivanje u javnosti s bilo kojom pripadnicom ljepšeg spola odmah izazove veliki interes javnosti.

Tom Cruise (Foto: Profimedia)
Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I dok se Tom bacio na snimanje novih filmova, njegova bivša supruga Katie Holmes uživa u ljubavi s glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim je već 5 godina, druženju s preslatkom kćerkicom koju Tom navodno nije posjetio čak 4 godine, ali i u raznim holivudskim eventima na kojima je rado viđena gošća.

Tom Cruise (Foto: Profimedia)
Suri Cruise (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Tom je prethodno bio u brakovima s glumicom Mimi Rogers te Nicole Kidman, s kojom ima dvoje djece. Mimi ga je i uvela u svijet kontrovezne scijentologije, zbog kojeg su ga navodno ostavile i Nicole, ali i Katie.

Tom Cruise (Foto: Profimedia)
Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tom Cruise (Foto: Profimedia)
Tom Cruise, Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tom je već godinama zaluđen vjerom za koju mnogi tvrde kako nije ništa drugo nego čisto "pranje mozga" te izvlačenje novca od slavnih sljedbenika.