Tom Cruise snimljen je kako se zabavlja s nepoznatom plavušom u britanskoj prijestolnici.

Galerija


Slavni holivudski glumac i miljenik pripadnica ljepšeg spola, 57-godišnji Tom Cruise viđen je kako privatnim helikopterom slijeće u London, i to u društvu misteriozne plavokose žene.

Vezani članci Tom Cruise Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde Katie Holmes - 2 Rijetko izlazi u javnost nakon razvoda, no sada zgrozila snimkom koja je njoj preslatka

Tom je snimljen kako odlično raspoložen dolazi u britansku prijestolnicu u ženskom društvu, odjeven u ležernu kombinaciju, a zajedno su uživali u pogledu koji oduzima dah.

Tom ovih dana puni naslovnice svjetskih medija nakon što je objavljen novi trailer za njegov dugoočekivani novi film, nastavak kultnog filma "Top gun" u kojem će ponovno utjeloviti ulogu Mavericka. Inače, Tom dozvolu za upravljanje helikopterom ima još od 1994. godine

Što se njegova ljubavnog života tiče, javnosti nisu poznati detalji s kime se viđa ili izlazi, i to još od 2012. godine nakon što se razveo od glumice Katie Holmes, s kojom ima danas 13-godišnju kćer Suri.

Kružile su glasine da se viđa s kolegicom Vanessom Kirby, no ona je to opovrgnula.

Za razliku od ljubavnog života, Tom ne krije uzbuđenje zbog svog novog filma i scena koje je snimio.

"Ne možete snimiti ovako nešto a da snimate sve sami, pomagali su nam neki od najboljih vojnih pilota današnjice", otkrio je Tom u jednom od intervjua, dok obožavatelji jedva čekaju vidjeti finalni proizvod.

Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti