Akrobaciije Toma Cruisa ovog puta završile su s ozljedom.

Galerija


Slavni hollywoodski glumac Tom Cruise navodno se ozlijedio tijekom akrobacije na snimanju akcijskog trilera "Nemoguća misija 6", pišu u nedjelju mediji.

Vezani članci Mislav Čavajda, Dario Pleić i Judita Franković Brdar (Foto: John Pavlish) Premijera filma "Dom": Brojna publika nagradila ga aplauzom i s oduševljenjem Transformacije slavnih (FOTO: Screenshot/YouTube) Nemoguće ih je prepoznati: Drastične transformacije koje se ne zaboravljaju

Video objavljen na YouTubeu prikazuje glumca kako pada tijekom skoka između zgrada na londonskom setu i šepa nakon ustajanja. Video je u vlasništvu internetskog portala TMZ koji tvrdi da je snimljen u nedjelju. Nije poznato je li Cruise slomio kost ili je ozljeda unutarnja.

Taj 55-godišnji glumac poznat je po tome što sam radi svoje akrobacije, piše Hollywood Reporter. Šesti nastavak "Nemoguće misije" režira Christopher McQuarrie, a osim Cruisea, u njemu glume Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett i Alec Baldwin, te se očekuje da će u kinima biti do srpnja 2018. godine. Video pogledajte OVDJE.   (Hina)