Mali honorar?

Ništa od snimanja! Bahati glumac hoće još novca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog nedovoljno visokog honorara, čini se kako Tom Cruise otkazuje snimanje novog nastavka Nemoguće misije.

Čini se kako nema novog nastavka akcijskog filma Nemoguće misije. Glavni glumac filma Tom Cruise nije se uspio dogovoriti sa produkcijskom kućom Parmount Pictures oko visine honorara.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Ali i dalje žive u istoj zgradi... Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

Nastavak uspješne senzacije 'Mission: Impossible – Rogue Nationn' je upitan jer glavni glumac nije zadovoljan visinom honorara kojega je trebao dobiti. Prethodni nastavak filma Nemoguća misija zaradio je 680 milijuna dolara, odnosno 476 000 0000 kuna diljem svijeta, a snimanje novog nastavka trebalo je početi u prosincu.

Međutim, čini se kako će se snimanje otkazati jer se slavni glumac nije uspio dogovoriti sa producentima koliki bi trebao biti njegov dio kolača.

Prema pisanju nekih medija, Tom Cruise je zahtijevao jednaki honorar kao što je dobio i u filmu 'The Mummy.' Fim bi u kina trebao doći u lipnju 2017. godine, a glumac je trebao utjeloviti ulogu Tylera Colta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene