Ekipa filma NA RUBU BUDUĆNOSTI, glavni glumci Tom Cruise i Emily Blunt te režiser Doug Liman sutra će krenuti u dosad neviđeni pothvat.


Samo u jednom danu zvijezde filma 'Na rubu budućnosti' prisustvovat će trima svjetskim premijerama u gradovima koji su međusobno udaljeni nekoliko tisuća kilometara na dva kontinenta.

Tom Cruise je 'Na rubu budućnosti' - Tri svjetske premijere u jednom danu!

Vezani članci Katie Holmes, Emilio Vitolo Svi su primijetili njezin umoran pogled, a izostalo je izmjenjivanje nježnosti s dragim kao prošlih mjeseci Nicole Kidman, Tom Cruise Brak im je propao zbog vjere kojom je zaluđen, a s njom zbog kontroverznog kulta ne razgovaraju ni djeca koju su skrivali od javnosti

Zvijezde novog Warner Brosovog SF blockbustera tako će se u srijedu 28. svibnja pojaviti na crvenim tepisima Londona, Pariza i New Yorka, u kojima se i događa radnja filma, a poput glavnog junaka pukovnika Williama Cagea (Cruise) oni će se naći zarobljeni u vremenu.

Napeta triler priča NA RUBU VREMENA smještena je u svijetu budućnost u kojem bitka protiv nepobjedivih izvanzemaljaca samo što nije izgubljena.

Spas bi mogla pružiti jedino nevjerojatna taktika: Živi. Umri. Ponovi. Upravo nju, protiv svoje volje, primijenit će pukovnik William Cage (Cruise) časnik bez ijednog dana borbenog iskustva koji pogiba na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj mora neprekidno proživljavati istu brutalnu borbu u kojoj svaki put iznova i iznova pogiba. No, sa svakom bitkom on uspijeva pridobiti sve više suradnika, među kojima se nađe i Rita Vrataski (Blunt). Svaki njihov ponovni susret značit će da su korak bliže pobjedi…

NA RUBU BUDUĆNOSTI dolazi u hrvatska kina u četvrtak 29. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook