Ni zbog kćeri

Volim te, ne volim: Tom i Katie se ne podnose!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odnos bivšeg hollywoodskog para gotovo je nepostojeći - ne komuniciraju čak ni o pitanjima vezanim za zajedničku kćerkicu.

Tom Cruise i Katie Holmes ne žele imati apsolutno nikakve veze jedno s drugim, do te mjere da ne razgovaraju čak ni o svojoj 9-godišnjoj kćerkici Suri.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Izvori bliski Tomu i Katie za TMZ navode kako njih dvoje uopće ne komuniciraju. Nema izravnih razgovora čak niti o Suri, već sve vezano za malenu dogovaraju preko posrednika. Negativni osjećaji navodno postoje na obje strane i nitko od njih ne pokazuje želju za poboljšanjem odnosa.

Nakon šokantnih optužbi ipak odnio pobjedu!

Prema izvorima bliskima slavnom glumcu, on je još uvijek 'aktivno uključen u odgoj kćerkice', iako je već mjesecima u Londonu gdje snima peti nastavak 'Nemoguće misije'. Katie na to ne gleda blagonaklono i smatra kako je njezin bivši suprug nedovoljno uključen u Surin život.

Slatka djevojčica postala je prava mala dama

S druge strane, Tom je navodno zabrinut zbog Katieinih veza s raznim muškarcima te mogućem negativnom utjecaju koji imaju na Suri. Katie zadnjih godinu dana povezuju s Jamiejem Foxxom, te se i dalje šuška kako su u tajnoj vezi.

Tom i Katie vjenčali su se 2006. godine u scijentološkoj crkvi, a iste godine dobili su Suri. 2012. Katie je zatražila razvod zbog neslaganja s velikim utjecajem scijentologije na kćerin i vlastiti život.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene