Tom Cruise se za vikend pojavio na Wimbledonu u pratnji svoje djevojke Hayley Atwell.

Galerija


Već se neko vrijeme zna da glumac Tom Cruise (59) ljubi kolegicu Hayley Atwell (39), no sada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Vezani članci Film Magnolija - 1 Prošle su 22 godine od kultnog filma u kojem su glumile zvijezde s turbulentnim životima, tragična smrt jedne je šokirala svijet Suri Cruise - 2 Njezino odrastanje se činilo poput bajke, no ispod površine se svašta odigravalo, a svi je žale najviše zbog jedne stvari

Par je zajedno za vikend došao na Wimbledon, a iako su izbjegli bilo kakve dodire i nježnosti pred kamera, njihovi osmijesi sve su odali. Glumca poznatog po nagloj naravi dugo nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog i čini se da je konačno uspio pronaći sreću nakon razvoda od Katie Holmes (42) poslije koje nije imao nijednu ozbiljnu vezu.

Tom se s 20 godina mlađom glumicom zbližio na snimanju filma "Nemoguća misija 7", u kojem oboje glume, a za njihovu vezu doznalo se u prosincu prošle godine.

Fotografije zaljubljenog para sa seta tada su obišle svijet, a nakon toga su uhvaćeni tijekom jednog intimnog trenutka u pauzi od snimanja.

"Tom i Hayley zaljubili su se na prvi pogled", kazao je za tada za The Sun izvor s filmskog seta. "Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako sretno", dodao je.

Podsjetimo, Tomovu braku s Katie presudila je njegova kontroverzna scijentološka vjera zbog koje se ona 2012. godine iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu kćer Suri. Glumac od tada navodno nijednom nije vidio kćer, jer mu vjera brani druženje s njom jer nije scijentologinja.

Prije Holmes bio je oženjen za Nicole Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su posvojili sina Connora i kćer Isabellu, a djeca su zbog Toma prihvatila vjerovanja scijentološke crkve i danas zato ne razgovaraju sa svojom majkom.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je također glumica Mimi Rogers (65), a s njom se vjenčao 1987. godine. Razveli su se tri godine kasnije, a navodno ga je upravo ona uvela u scijentologiju.

Pogledajte u kakvom se kostimu Severina pojavila na svojem nastupu, ovo sigurno nitko nije očekivao!

Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama