Jedna jedina Indira

To može samo ona - Pozirala dok reže kulen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colonia je sinoć održala promociju novog albuma 'Tvrđava'.

Uz odličnu zabavu, poznate ritmove i zaraznu energiju pjevačice Indire Vladić, album je predstavljen na najbolji mogući način.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić - 1 ''ne mogu vjerovati'' Pjevačica grupe Colonia u šestom mjesecu trudnoće udala se u sportskoj vjenčanici: ''Još 3 mjeseca i postat ću majka''

Baš kao što smo i navikli od Colonie i predstavljanje albuma 'Tvrđava' bio je poseban doživljaj. Uz vrhunske delicije francuskog restorana u kojem je album predstavljen, domaći kulen i slavonsku rakiju te tamburašku glazbu bendova 'Sinovi ravnice' i 'Slavonia bend', odlično su se proveli svi koji su imali priliku prisustvovati promociji.

>> Tko je s trona skinuo Severinu i Ninu? Imamo novi broj 1!

Ovaj uspješni trojac svojim je gostima jučer predstavio spot u nastajanju za aktualni singl 'Srce nikad ne laže', koji će svoju službenu premijeru imati sljedeći tjedan. Spot je režirao Darko Drinovac, a da su ponovno odradili dobar posao gosti su iskazali ovacijama.

Osim novog albuma i spota, grupa je imala još jedan dobar razlog za slavlje. Naime, svega nekoliko dana nakon objave albuma, grupa je s aktualnim singlom 'Srce nikad ne laže' zasjela na prvo mjesto službene ljestvice singlova, HR Top 40, te prvog tjedna prodaje došla na drugo mjesto ukupno prodanih albuma (domaćih i stranih izdanja) prema Službenoj top listi prodaje HDU-a, što je svakako izniman uspjeh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene