Vrtoglave zarade

FOTO Koje slavne žene su sponzoruše?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pitali ste se kako izgleda kućni budžet slavnih parova? E pa, ovako...

U vezama ne može sve biti jednako, a to uključuje i iznose na bankovnim računima partnera.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

I dok se kod nas 'običnih smrtnika' može raditi o tisuću ili par tisuća kuna razlike, kod slavnih osoba uglavnom se radi o nekoliko milijuna. Stoga, pokušali smo otkriti tko je kod slavnih parova 'sponzoruša' u vezi.

Nicole Kidman i Keith Urban zajedno na dodjeli country nagrada nakon tračeva o razvodu

Nicole Kidman i Keith Urban

Zarada slavne glumice Nicole Kidman procjenjuje se na 330 milijuna dolara, koju je vrijedno gomilala tijekom 30-godišnje glumačke karijere, ali su tu pridonijele i suradnje s Chanelom i ostalima, kao i rastava od bivšeg supruga Toma Cruisea.

Njezin suprug Keith Urban pak zarađuje 5 milijuna dolara godišnje za nastupe u 'American Idolu'. No, čini se da je u njihovom slučaju ipak Nicole gazdarica kad je u pitanju kućni budžet, budući da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 50 milijuna dolara.

Jay Z i Beyonce

Oni su vladari glazbene industrije i njihovo zajedničko bogatstvo procjenjuje se na gotovo milijardu dolara. Beyonce je navodno zaradila više od 100 milijuna dolara samo od svoje Mrs. Carter turneje, a Jay Z 'masno' zarađuje od svojih brojnih poslovnih pothvata. Prema Forbesu, Jay Z zarađuje 520 milijuna dolara od svoje glazbe, odjeće, sportova i start-upova. Kao producent i utemeljitelj Roc Nationa, Jay Z 'ima svoje prste' i u pjesmama Justina Timberlakea i Rihanne pa je i tu dobro zaradio.

Gisele Bündchen i Tom Brady

Prošle je godine zvijezda New England Patriotsa, Tom Brady, potpisao novi 5-godišnji ugovor koji je uključivao i 30 milijuna dolara bonusa. Bundchen pak zarađuje od suradnje s Ipanemom, Procterom & Gambleom, Chanelom i H&M-om. Naravno, tu je i zarada od manekenstva.

Njih su dvoje drugi najplaćeniji celebrity par, odmah iza Beyonce i Jay Z-ja, a zajedno zarađuju oko 80 milijuna dolara godišnje. No, tu je Gisele ipak malo bolja budući da ona zarađuje 42 milijuna, a Tom 38 milijuna dolara godišnje. Također, nedavno su prodali svoju kuću za 40 milijuna dolara Dr. Dreu.

David i Victoria Beckham

Davidova zarada u 2013. iznosila je 300 milijuna dolara, no budući da je on svjetski poznati brend, to uopće ne iznenađuje. Dok je možda zahtijevao nevjerojatne iznose dok je bio aktivan nogometaš, to je ništa u usporedbi sa svotom novca koju zarađuje dok je u mirovini.

Forbes navodi kako je Beckham samo prošle godine zaradio 42 milijuna dolara od suradnji s Adidasom, Cotyjem, H&M-om, Sainsbury's, Samsungom i Breitlingom.

Victoria je pak jako zaposlena modna dizajnerica te je 2012. kućnom budžetu pridonijela sa (samo) 8 milijuna dolara.

Kim Kardashian i Kanye West

Iako su njezino ime i lice svugdje i na svemu što se može brendirati, Kanye ipak zarađuje više. Kao producent Jay Z-ja i Commona, Kanye je dulje u glazbenom svijetu nego što se Kimino lice vrti na TV-u. Navodno Kanye zarađuje 100 milijuna dolara, dok Kim samo 40 milijuna.

No, Kim zarađuje i svojom javnom podrškom na društvenim mrežama i to 20 tisuća dolara po 'tweetu', što znači 142 dolara za svaki znak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene