O njima se priča

Godinama je čekao onu pravu: Tko je nova djevojka glumca čiji su život obilježile brojne tragedije?

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Keanu Reeves na svoj je način potvrdio da je u vezi s umjetnicom Alexandrom Grant, s kojom ga je prvo spojio posao.

Holivudski glumac i zvijezda "Matrixa" 55-godišnji Keanu Reeves, objavio je vijest da je u vezi s 46-godišnjom Alexandrom Grant, i to nakon što je deset godina proveo sam. Vijest o vezi potvrdili su pojavivši se zajedno na crvenom tepihu jednog događaja u Los Angelesu, gdje su se držali za ruke i zajedno pozirali.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Gdje je problem? Zašto je partnerica Keanua Reevesa toliko zanimljiva javnosti? Čini se da mnogi ne mogu prijeći preko jedne potpuno normalne stvari

Prije ljubavi povezivala ih je poslovna suradnja, a onda i prijateljstvo iz kojeg se rodila ljubav.

S obzirom na to da je glumac cijelo jedno desetljeće proveo sam, interes njegovih obožavatelja i javnosti za njegovu novu djevojku itekako je velik i sve zanima tko je zapravo uspio ponovno osvojiti njegovo srce nakon svih tragedija koje su ga u životu zadesile.

Riječ je dakle o Alexandri Grant, umjetnici i filantropistici iz Los Angelesa koja izlaže svoja djela diljem cijelog svijeta. Rođena je u Ohiju, a umjetnošću se bavi otkad je 1994. godine diplomirala povijest i studijsku umjetnost na Sveučilištu Swarthmore. Bavi se literarnom umjetnošću, skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s Keanuom ju je prvotno prije desetak godina spojio upravo posao.

Naime, počeli su surađivati na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspjeh, a 2016. godine odlučili su zajedno stvoriti novo djelo naziva "Shadows".

"Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti", izjavila je Alexandra u intervjuu za W Magazine.

Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći. Nakon te dvije velike tragedije Keanu godinama nije bio u ozbiljnoj vezi, sve dosad kada je pronašao sreću u novoj ljubavi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Jessica Jaymes (Foto: Instagram) +2 Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Celebrity Otkriven uzrok iznenadne smrti slavne pornoglumice koja se godinama borila s raznim demonima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene