Keanu Reeves na svoj je način potvrdio da je u vezi s umjetnicom Alexandrom Grant, s kojom ga je prvo spojio posao.

Galerija


Holivudski glumac i zvijezda "Matrixa" 55-godišnji Keanu Reeves, objavio je vijest da je u vezi s 46-godišnjom Alexandrom Grant, i to nakon što je deset godina proveo sam. Vijest o vezi potvrdili su pojavivši se zajedno na crvenom tepihu jednog događaja u Los Angelesu, gdje su se držali za ruke i zajedno pozirali.

Vezani članci Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Zbog bivše se plakao na ulici i trpio zlostavljanje, a sada ju očajnički pokušava zamijeniti novom ljepoticom Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Miljenik žena pronašao novu ljubav s 10 godina mlađom prijateljicom i poslovnom suradnicom?

Prije ljubavi povezivala ih je poslovna suradnja, a onda i prijateljstvo iz kojeg se rodila ljubav.

S obzirom na to da je glumac cijelo jedno desetljeće proveo sam, interes njegovih obožavatelja i javnosti za njegovu novu djevojku itekako je velik i sve zanima tko je zapravo uspio ponovno osvojiti njegovo srce nakon svih tragedija koje su ga u životu zadesile.

Riječ je dakle o Alexandri Grant, umjetnici i filantropistici iz Los Angelesa koja izlaže svoja djela diljem cijelog svijeta. Rođena je u Ohiju, a umjetnošću se bavi otkad je 1994. godine diplomirala povijest i studijsku umjetnost na Sveučilištu Swarthmore. Bavi se literarnom umjetnošću, skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s Keanuom ju je prvotno prije desetak godina spojio upravo posao.

Naime, počeli su surađivati na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspjeh, a 2016. godine odlučili su zajedno stvoriti novo djelo naziva "Shadows".

"Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti", izjavila je Alexandra u intervjuu za W Magazine.

Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći. Nakon te dvije velike tragedije Keanu godinama nije bio u ozbiljnoj vezi, sve dosad kada je pronašao sreću u novoj ljubavi.

Otkriven uzrok iznenadne smrti slavne pornoglumice koja se godinama borila s raznim demonima