Na Instagramu

Tko je nova Balotellijeva djevojka? Poslala provokativnu fotku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova djevojka poznatog nogometaša nije nimalo sramežljiva. Na Instagram je poslala njihovu fotografiju kako je 'igraju kao djeca'.

Poznati kontroverzni nogometaš Mario Balotelli ima novu djevojku! Njezino ime je Fanny Neguesha i ludo je zaljubljena u nogometaša. Par se nema namjeru skrivati, pa Fanny redovito objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Sofija Milošević (Foto: Instagram) Nema više skrivanja Prvo je demantirao glasine o vezi s njom, no sad je priznao da ljubi jednu od najljepših Srpkinja

>> Nogometaš tuži bivšu zbog izjave u medijima!

Pažnju je privukla njihova nova zajednička fotografija na kojoj ona sjedi na njemu, a nogometaš AC Milana ju opčinjeno gleda. Ispod slike piše kako se oni 'tako igraju kod kuće'.

Zajedno su otkada je Mario prekinuo s Raffaellom Fico koja je kako sama tvrdi, rodila njegovu kćer. On ju nije priznao, no zato se sada zabavlja s atraktivnom belgijskom manekenkom.

22-godišnji nogometaš priznao je za Vanity Fair, u kojem su on i Fanny zajedno pozirali na naslovnici', kako je s njom našao mir. 'Mogao bi provesti cijeli život s osobom kao što je ona', priznao je.

Neguesha se na Twitteru predstavlja kao 'L'indescriptible', a osim što je model, ona je i profesionalna plesačica i želi postati glumica. Izgleda da ćemo tek upoznati atraktivnu djevojku poznatog nogometaša....
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene