"Bičuj, bičuj me.."

Tko je srpski folker čija je najava koncerta u zagrebačkom muzeju izazvala žestoke reakcije? Mladi Hrvati ga obožavaju, a evo o čemu pjeva

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju MC Stojan - 1 MC Stojan - 3 MC Stojan - 6 MC Stojan - 7 MC Stojan - 2 MC Stojan - 4 MC Stojan - 5 MC Stojan - 8 MC Stojan - 9 MC Stojan - 10 +15 MC Stojan - 11 Galerija

Najava koncerta MC Stojana u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt izazvala je žestoke reakcije javnosti, no srpski folker velika je regionalna zvijezda, a slušaju ga i Hrvati.

Srpski turbo folk pjevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, postao je top tema domaćih showbiznis medija nakon što se na društvenim mrežama pojavila najava njegova koncerta u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Pogledaj i ovo Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb svaku večer show! Aleksandri Prijović na trećem koncertu u Areni Zagreb pridružili su se gosti zbog kojih je publika vrištala!

"Došlo je vrijeme da vam najavimo jedan od najvećih spektakla u centru Zagreba. U petak 10. lipnja, u Muzeju za umjetnost i obrt (MUO) nastupat će jedna od najvećih zvijezda Balkana MC Stojan", pisalo je u najavi koja je izazvala burne reakcije javnosti zbog Stojanova glazbenog izričaja i lokacije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NaviX Events (@navixevents)

Nije dugo trebalo da se oglase iz muzeja, a u priopćenju koje su objavili vijest su demantirali.

"S obzirom na objave i najave koncerta MC Stojana u Muzeju za umjetnost i obrt obavještavamo Vas da se u Muzeju NEĆE održati navedeni koncert. MUO nikada nije dao suglasnost za održavanje koncerta organizatoru i zakupniku prostora Restorana. Nažalost, za to smo saznali tek putem medija i društvenih mreža te smo odmah po saznanju na to upozorili i zatražili otkazivanje komercijalnih javnih događanja bilo kakve vrste. Obavještavamo da se spomenuti koncert NEĆE i NE MOŽE održati u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt niti se planiraju slična događanja s obzirom da je MUO zatvoren za javnost radi priprema za početak obnove", piše na službenoj Facebook stranici zagrebačkog Muzeja za umjetnost i Obrt.

No unatoč žestokim reakcijama javnosti na koncert srpskog folkera u muzeju, radi se o trenutno jednom od najslušanijih glazbenika u regiji, kojeg obožavaju i mladi Hrvati.

Stojan je jedan od zadnjih hitova snimio s popularnom Breskvicom, polovicom nekadašnjeg dua Voyage i Breskvica, a njihov duet "Život si moj" dugo je vremena bio među 10 najslušanijih pjesma u regiji.

Proslavio se 2005. godine s pjesmom "Bičuj me Stojane", a oprije toga je objavio još nekoliko pjesama seksualne tematike, no sve su bile i šaljive.

Ostvario je i uspješne suradnje s drugim popularnim srpskim glazbenicima poput grupe Hurricane, Sandre Afrike, Ace Lukasa, pokojne Ksenije Pajčin i mnogim drugima.

Još neki od hitova koje je izbacio zadnjih godina su "Candy", "La Miami", "Šalji broj" i "Alo!".

MC Stojan je poznat i po svojem osebujnom stilu, a zadnjih godina privlači pažnju javnosti i velikom fizičkom transformacijom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene