Marina Mamić za razliku od supruga Zdravka rijetko se pojavljuje u javnosti, a njezin najnoviji potez zaintrigirao je cijelu domaću javnost.

Galerija


Obitelj Mamić već se neko vrijeme nalazi u središtu pozornosti, a posljednjih nekoliko dana u fokusu je supruga Zdravka Mamića, Marina Mamić.

Vezani članci Zdravko Mamić Tužiteljstvo BiH se protivi izručenju, Mamić na sudu poručio: "Trebam dobiti nagradu jer sam prijavio korumpirane suce" Slika nije dostupna Mamić puca od ponosa! Njegova kći Lucija potukla konkurenciju na prestižnom fakultetu

Ona je naime sklopila ugovor sa zagrebačkim Županijskim odvjetništvom i platila Zdravkov dug u iznosu od 44,5 milijuna kuna prema državi.

"Nakon što sam svoj život posvetio izgradnji hrvatskog sporta, Dinama i reprezentacije, o čemu govore njihovi rezultati, u tišini sam žrtvovao egzistenciju svoje obitelji i tražio ženu svog života da uplati 52 milijuna kuna u hrvatski proračun. Učinio sam to na osnovi presude koju su donijeli sluge zla, ljubitelji keša, sisači državnih para, pijanice, jadnici i izrabljivači, čije će boravište zauvijek biti između zatvora i stupa srama, iako sam imao svako pravo ne učiniti tako", naveo je Mamić nakon toga.

Marina je time dodatno zaintrigirala javnost, koja ju nije imala često prilike vidjeti jer detalje privatnog života čuva daleko od znatiželjnih očiju.

Ona je Zdravkova druga supruga, a prije nje bio je u braku s Nadom, s kojom ima sina Marija. Par se upoznao 1994. godine nakon jedne nogometne utakmice na Maksimiru, a danas su ponosni roditelji kćeri Ive i Lucije. Marina je kućanica, a sa suprugom se pojavila tek na nekoliko javnih događanja.

Zdravko Mamić, koji živi u BiH, zbog izvlačenje novca iz Dinama pravomoćno je osuđen na kaznu od šest godina i šest mjeseci te se na osječkom sudu protiv njega vodi još jedan postupak.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Lijepa kći bivšeg premijera diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, njezinim se uspjehom pohvalila sestra