Objavili oglas

Tko bi volio raditi za kraljicu? Godišnja plaća je preko 200.000 kuna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljica je objavila oglas u kojem traži novog zaposlenika u palači kojemu je radno vrijeme 45 sati na tjedan, a plaća preko 200.000 kuna!

Tijekom ovog tjedna britanska kraljevska obitelj, točnije Buckinghamska palača objavila je oglas za posao na kojem traže šefa kuhinje.

>> Kao iz bajke: Pravi pravcati kralj i kraljica prošetali pred tisućama ljudi!

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Godišnja plaća je 23 tisuće funti što je nešto više od 200.000 kuna! Valja istaknuti kako novi kuhar neće raditi 'od jutra do sutra' već će raditi samo 45 sati tjedno.

Ipak, morat će biti vješt kuhar jer se na prijemima kraljice zna pojaviti i oko 200 gostiju.

Osim što će raditi u palači, tri mjeseca godišnje provodit će i u drugim rezidanecijama 87-godišnje Elizabete II u Engleskoj.

Darren McGrady otkrio je britanskim medijima kako kraljica za doručak jede žitarice, kruh s pekmezom i čokoladni kolač dok je za ručak njeno omiljeno jelo riba. Darren, koji je 15 godina radio za Njezino visočanstvo, otkrio je i kako kraljica za večeru voli popiti koktel od džina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene