Zgodni i jaki

Tjelesni čuvari svjetskih zvijezda koji bi se bez problema mogli pojaviti na naslovnicama časopisa

Julius De Boer i Beyonce (Foto: Profimedia) Julius De Boer i Beyonce (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Julius De Boer i Beyonce (Foto: Profimedia) Pascal Duvier i Fergie (Foto: Instagram) +0 Peter Van der Veen i Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Za sigurnost Beyonce, obitelj Kardashian, Ezru Millera, Beyonce, Adele i mnoge druge poznate face brinu vlastiti tjelesni čuvari, a nekolicna njih posebno upada u oči.

Većina svjetskih zvijezda unajmljuje osobe koje se posebno brinu za njihovu sigurnost na svakom koraku, popularno zvane tjelesni čuvari. Oni vode svakodnevne borbe s paparazzijima pa se nerijetko nađu u prvom planu na fotografijama, a ponekad privuku svu pažnju svojim izgledom. Neki od njih su toliko zgodni da čak imaju svoje vlastite horde obožavatelja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: AFP) Prvi poslovi KVIZ: Znate li što su zvijezde poput Meghan Markle, Madonne i Clooneyja radile prije nego što su se proslavile?

Donosimo popis nekoliko najpopularnijih:

1. TIM CHUNG

Tim Chung je osobni čuvar Kardashian – Jenner obitelji. Jedno je vrijeme radio za Kim, a trenutno pazi na Kylie. Izgleda da je ovaj zgodni policajac postao prava zvijezda modne industrije. Naime, sudjelovao je u brojnim snimanjima čak i u reklami za jednu poznatu automobilsku industriju.

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

 

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

 2. GU RUBEE

Uvijek misteriozni glumac Ezra Miller jednostavno nije mogao angažirati nekog normalnog. Njegov osobni zaštitnik, Gu Rubee je poznato po svom ekstravagantnom stilu i ne propušta priliku pojaviti se pred kamerama. Teško ga je zamisliti kao tjelesnog čuvara s njegovim prpošnim karakterom i stilom oblačenja čime privlači pažnju modnog svijeta.

 

A post shared by GuRubee (@gurubee) on

 3. JULIUS DE BOER

Julius De Boera, tjelesnog čuvara slavne Beyonce često možemo vidjeti paparazzi fotografijama. No, on nije običan čuvar s velikim mišićima. Julius priča pet stranih jezika i osnovao je vlastitu kompaniju koja pruža usluge tjelesne zaštite, a uredi mu se nalaze u New Yorku, Abu-Dhabiju i Londonu.

 

A post shared by Julius de Boer (@juliusthebodyguard) on

4. PETER VAN DER VEEN

Bivši nizozemski policajac Peter Van Der Veen nagrađen je titulom mistera Europe 2005. godine na pretižnom bodibilderskom natjecanju. Nekoliko godina kasnije, prestao je raditi kao policajac kako bi se posvetio karijeri tjelesnog čuvara slavnih osoba. Prvo je čuvao Adele, a nakon nje angažirala ga je i Lady Gaga.

 

A post shared by Peter Van Der Veen (@petervanderveenofficial) on

 

A post shared by Peter Van Der Veen (@petervanderveenofficial) on

5. PASCAL DUVIER

Pascal Duvier radio je s brojnim zvijezdama uključujući obitelj Kardashian i Katy Perry. Danas se ovaj karizmatični judo borac fokusira na sigurnost bivše pjevačice grupe Black Eyed Peas, Fergie. Za vrijeme nekih koncerata morala se čak na njegovim ramenima probijati kroz publiku.

 

A post shared by Pascal Duvier (@pascalduvier) on

 

 

 

A post shared by Pascal Duvier (@pascalduvier) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene