Tina Walme na Instagramu je objavila fotografiju u seksi kupaćem kostimu.

Galerija


Plesačica Tina Walme koju smo gledali u posljednjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", kao partnericu novinara Davora Garića, ne prestaje oduševljevati domaću javnost svojom ljepotom. A nakon napornih treninga i snimanja te između novih nastupa, Tina koristi priliku za uživanje u zasluženom odmoru, čime se pohvalila na profilu na Instagramu.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Adriana Lima (Foto: Instagram) Brazilska ljepotica podigla temperaturu na plaži, ali i potaknula šuškanja među fanovima

Tina je pozirala poput morske sirene na jednoj od plaža na otoku Pagu, u seksepilnom kupaćem kostimu, koji je u prvi plan istaknuo njezine grudi ali i savršeno oblikovane noge.

"Budite ljubazni. Naporno radite. Nosite ubojite sunčane naočale", napisala je Tinu uz fotografiju.

Njezini su pratitelji s oduševljenjem reagirali na objavu, obasipavši je brojnim komentarima na račun izgleda, a neki su se potrudili pa su joj sastavili i rime.

"Nemam riječi, prekrasna", "Nitko ni ne pomišlja na more kad si ti na slici, predivna", "Ajme kako si lijepa, najljepša Hrvatica", "Uragan Tina pogodio Pag jačinom 10 stupnjeva po Rihteru", "Što nas snađe, moj dragi sine, reci mi ima li išta slađe, od naše male Tine", neki su od maštovitih komentara.

Osim na plaži, Tina je ovih dana pažnju plijenila i na kopnu, točnije na otvorenju bara ne jednoj od najskrovitijih lokacija u glavnom gradu, na krovu Zagrebačkog plesnog centra, gdje pokazala noge u vrućim hlačicama.

Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?