Poput sirene

Atraktivna plesačica podsjetila zašto nosi titulu najljepše Hrvatice: "Uragan Tina pogodio Pag"

Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: PR) Tina Walme, Marko Mrkić (Foto: PR) Valentina Walme (Foto: Domagoj Blažević i Petar Santini) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Tina Walme na Instagramu je objavila fotografiju u seksi kupaćem kostimu.

Plesačica Tina Walme koju smo gledali u posljednjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", kao partnericu novinara Davora Garića, ne prestaje oduševljevati domaću javnost svojom ljepotom. A nakon napornih treninga i snimanja te između novih nastupa, Tina koristi priliku za uživanje u zasluženom odmoru, čime se pohvalila na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Valentina Walme "Kao da te netko klesao" U mikro bikiniju opravdala je titulu najseksi hrvatske plesačice, a ne može joj se nadiviti ni naš zgodni glumac!

Tina je pozirala poput morske sirene na jednoj od plaža na otoku Pagu, u seksepilnom kupaćem kostimu, koji je u prvi plan istaknuo njezine grudi ali i savršeno oblikovane noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

"Budite ljubazni. Naporno radite. Nosite ubojite sunčane naočale", napisala je Tinu uz fotografiju.

Njezini su pratitelji s oduševljenjem reagirali na objavu, obasipavši je brojnim komentarima na račun izgleda, a neki su se potrudili pa su joj sastavili i rime.

"Nemam riječi, prekrasna", "Nitko ni ne pomišlja na more kad si ti na slici, predivna", "Ajme kako si lijepa, najljepša Hrvatica", "Uragan Tina pogodio Pag jačinom 10 stupnjeva po Rihteru", "Što nas snađe, moj dragi sine, reci mi ima li išta slađe, od naše male Tine", neki su od maštovitih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Osim na plaži, Tina je ovih dana pažnju plijenila i na kopnu, točnije na otvorenju bara ne jednoj od najskrovitijih lokacija u glavnom gradu, na krovu Zagrebačkog plesnog centra, gdje pokazala noge u vrućim hlačicama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +9 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene