Tina Walme pohvalila se da je zaplesala u novom projektu Franke Batelić.

Galerija


Tina Walme objavila je fotografiju uz koju je najavila suradnju na novom projektu Franke Batelić

Vezani članci Mario Roth Našeg pjevača u ovakvom je izdanju nemoguće prepoznati, ova objava sve je dobro nasmijala i zabavila Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''!

"Prvi online show Franke Batelić! Uvijek je čast plesati uz prekrasnu talentiranu ženu poput Franke! Hvala na energiji", istaknula je naša najseksi plesačica. 

Tina je nastupila uz Batelić u bodiju od lateksa na jedno rame koji je istaknuo njezin dekolte i istrenirane duge noge, a uskladila ga je s crnim čizmama iznad koljena. Odjevna kombinacija oduševila je njezine pratitelje. 

"Prelijepa si", "Super izgledaš", "Wooho! Goriš", "Prestani, netko će dobiti infarkt", napisali su. Njezinu objavu je komentirala i Franka ostavivši nekoliko emotikona srca i sunca. 

Inače, Tina je bila dio redovite plesne ekipe u showu "Tvoje lice zvuči poznato", koji je nominiran za nagradu Zlatni studio. 

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

Pozirala polugola na snijegu u 56. godini, a zadivila je sve osim slavnog voditelja koji je šokirao komentarom