Prekrasna Tina Walme skinula se u maleni crveni badić i otkrila isklesane trbušnjake.

Galerija


Tina Walme, prekrasna plesačica koju je hrvatska publika upoznala u "Plesu sa zvijezdama" gdje je bila mentorica Davoru Gariću, preko noći je postala vrlo zanimljiva medijima. 

Vezani članci Rhea Durham Bila je ljepotica prve klase, a sada šeće s povećim trbuščićem i ne mari za komentare Tina Walme Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti

Svoju veliku popularnost Tina može zahvaliti nevjerojatnim plesačkim vještinama, ali i izazovnom izgledu koji se ova mlada dama ne ustručava naglasiti. 

Na svom Instagramu Tina redovito sa fanovima dijeli svoje golišave fotografije, a sada se pohvalila i fotkama s putovanja u Dubai. 

U nizu fotografija jedna je posebno privukla pažnju obožavatelja. Tina se skinula u maleni crveni badić i pozirala pokraj bazena, a u prvom planu su njezini nevjerojatni trbušni mišići. 

"Walme i palme", napisala je uz fotku, no palme nitko nije doživio.

"S takvim trbušnim mišićima ne mogu se ni najbolji sportaši pohvaliti, izgledaš nevjerojatno", poručili su joj obožavatelji, a fotka je ubrzo dobila preko 3000 lajkova. 

Bivša djevojka slavnog pjevača na plaži podsjetila zašto je u njoj tražio utjehu