Sjećate li se nje?

Našu lijepu pjevačicu već dugo nismo nigdje vidjeli, sa scene se povukla zbog prevelikog pritiska, a sada opet blista!

Tina Vukov Tina Vukov Dora Barker 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 6 Tina Vukov - 5 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 3 Tina Vukov - 1 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Tina Vukov - 2 +1 Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Galerija

Tina je nakon uspješne glazbene karijere nekoliko godina izbivala s domaće scene, a ako je suditi prema najnovijim fotografijama, čini se da je spremna za povratak.

Pjevačica Tina Vukov pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i zablistala u elegantnom izdanju, a pažnju je plijenila i posebice zato što je u posljednje vrijeme nemamo priliku često viđati u javnosti.

Pogledaj i ovo Tina Vukov To se zove povratak! Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

Lijepa Tina za tu je priliku odabrala šljokičaste hlače, koje je kombinirala s crnom košuljom i kaputićem, a s lica cijelo vrijeme nije skidala osmijeh.

Tina je nakon uspješne glazbene karijere nekoliko godina izbivala s domaće scene, no početkom ove godine odlučila se vratiti pjevanju i pripremi novog albuma s obradom poznatih pjesama.

Sa scene se bila povukla zbog prevelikog pritiska s kojim se teško nosila.

"Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe'', izjavila je Tina za IN magazin.

Tina je glazbenu karijeru započela kao 14-godišnja djevojka, kada je potpisala prvi diskografski ugovor.

Mlada Riječanka nerado se sjeća medijskih napisa o njezinoj, kako se prije nekoliko godina mnogo pisalo i pričalo, navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem.

"Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to'', izjavila je u razgovoru za IN magazin te dodala kako je sretna i slobodna te da onog pravog još uvijek čeka.

''Dosad su mi se sviđali razni, različiti tipovi, nema pravila. Još čekam onog pravog'', zaključila je bila pjevačica.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene